Fantastico Production logo valkoinen

Tähtiesiintyjät ja kaikki tarvitsemasi palvelut!

Kerro meille toiveesi teemasta, esiintyjistä, tiloista ja aikataulusta. Saat tarvittavat palvelut meiltä. Jätä yhteystietosi.

Tasokasta ohjelmaa
tapahtumaasi?

Jos vastasit kyllä, olet oikeassa paikassa. Löydät meiltä varmasti tapahtumaasi sopivan esiintyjän, oli haussa sitten juhlatunnelman kattoon nostattava bilebändi, karismaattinen taikuri tai vaikkapa kokonainen sinfoniaorkesteri.

Tutustu artisteihimme

Promokuva Maria Lundista

Maria Lund

Upea ja monipuolinen laulaja-näyttelijä, joka hallitsee lähes kaikki musiikin tyylilajit ja tuo estradille astuessaan aitoa loistoa. Keväällä 2023 Maria Lund raivasi tiensä Suomen valovoimaisimmaksi esiintyjäksi Tähdet, tähdet -kisassa!

Promokuva Mikael Konttinen

Mikael Konttinen

Monipuolinen kevyen musiikin osaaja käytettävissänne! Tarvitsetko laulajaa, pianistia tai juontajaa? Haluatko juhliisi laadukasta musiikkiohjelmaa? Mikael toteuttaa esiintymiset yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella – taidolla ja tunteella.

Total Cella Ensemble

Total Cello Ensemble

Ainutlaatuinen kuuden huippusellistin yhtye, joka kaataa musiikillisia raja-aitoja klassisesta viihteeseen. Kuudella sellolla käydään Formula-kisoja tai heittäydytään huumavien tangosovitusten vietäväksi. Selloja säästämättä, laadusta tinkimättä!

IdaElina©TimoPyykönen

Ida Elina

Uniikki ja ylistetty superviihdyttäjä, joka hurmaa kuulijansa esiintymisellään ja upealla äänellään. Karismaattinen taitelijatar saa yleisönsä villiintymään kanteleen saloista ja osallistumaan esitykseen.

Tarvitset vielä näitäkin palveluja?

Esiintyjien lisäksi saat meiltä vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kaiken muunkin ikimuistoiseen tapahtumaasi tarvittavan:

Tapahtumatilat

Tilaisuutesi tarvitsee arvoisensa ja teemaan sopivan oikean kokoisen tilan – esim. studion LED-seinällä tai muuntautuvan tapahtumatilan 600 henkilölle.

Tarjoilut

Hyvä ruoka muistetaan, sijoita siihen – valitsetpa cocktailpalat tai koko menun sekä siihen sopivat juomat.

Tapahtumatekniikka

Hyvä äänentoisto ja valaisu luovat tapahtumaasi ylellisen tai rennon tyylikkään tunnelman – miten vain haluat. Voimme myös videotallentaa ja lähettää tilaisuuteesi.

Luovat ratkaisut

Hyvät ja raikkaat toteutukset – toimivasta ideasta kiitoskirjeisiin!

Meistä

Suomen #1 tapahtumatoimisto

Olemme Fantastico Production, täyden palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto. Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito. Kustannustehokas, mutta aidosti palveleva – me järjestämme, sinä juhlit!

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat

Tilanteessa, jossa tapahtumaa varten varattu tila ei vastaa odotuksia, oma aika ei riitä järjestelyjen toteutukseen, osallistujien kutsuminen ja rekisteröinti on hakusessa, ohjelma on vielä sopimatta, ja mitä kaikkea muuta – tilan viimeistely, ääni, valot, tekniikka, vieraiden vastaanotto, tarjoilut, jne. Unohtamatta valokuvausta, videointia, viestintää, somea ja osallistujien turvallista osallistumista. Mitkä ovat käytännöt, kun tilaisuuteen pyydetään esiintyjä tai bändi? Löysin Google-haulla useita ohjelma- ja tapahtumatoimistoja. Päätin uskaltaa luottaa Fantastico Productionin tiimiin. En pettynyt. Fantasticon ladyt ottivat kaaoksen hallintaan ja tuloksena saimme säätiöllemme räätälöidyn ja onnistuneen tapahtuman. Osallistujien palaute oli erinomainen. Suosittelen.

Kiitos kaikista järjestelyistä. Ilta oli varsin onnistunut. Mentalisti Jose Ahosesta pidettiin ja tänään vielä ihmeteltiin, miten hän temput teki. Samoin Dj Jetro oli ihan uskomaton ”jukeboxinsa” ja saksofoninsa kanssa. Hän sai porukat innostumaan ja tanssimaan. Koko ajan oli tanssilattialla vipinää.

Fantastico Productionin avulla saimme kaiken tarvittavan henkilöstöllemme ja asukkaillemme järjestettyyn iltapäiväkonserttiin: artistin (Ilta), livestriimin ja oheisjärjestelyt. Yhteistyö oli mutkatonta ja toiveemme toteutuksen suhteen otettiin hienosti huomioon. Palautteiden perusteella fiilis oli katossa ja tanssijalkaa vipatti osallistujilla ympäri Suomen. Olemme todella tyytyväisiä toteutettuun kokonaisuuteen – niin meidän näköinen ja ammattimaisesti toteutettu. Kiitos vielä Fantastico Productionin tiimi ja Ilta!

Ohjelmatoimisto Fantastico Productionilta saat myös tapahtumatilat

Kerro toiveesi tai kysy tarjousta. Et häviä mitään, mutta voit voittaa paljon.