Diandra

Viihdeartisti, laulaja

Sydänjäänkin sulattava viihdetaivaan tähti! Huikeaääninen Diandra Flores koskettaa ja villitsee yleisönsä – niin suurilla lavoilla kuin yritystilaisuuksissa.

Kilpailut – Idols-kilpailun voitto vuonna 2012 ja Tähdet, tähdet -kilpailun finalisti 2014, Staraoke-lastenlaulukilpailun voitto 2004, UMK 2013 -kilpailun 3. sija. ja The Voice Kids -kilpailun tuomarointi.

Televisioesiintymiset – Diandra on suosittu esiintyjä televisio-ohjelmissa ja juhlagaaloissa, kuten Elämäni biisi -sarjassa (2020).

Konsertit ja yritystapahtumat – Monitaitoinen ja yleisönsä hurmaava Diandra on loistava valinta niin konserttisaleihin, festareille kuin yritysjuhliin ja kirkkokonsertteihin. Hän esiintyy niin sinfoniaorkesterien solistina kuin bändin, dj:n tai kitaran säestyksellä. Diandra on esiintynyt muun muassa Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskiertueella (IL 100 2019).

Muita työtehtäviä – Smurffinan rooli elokuvassa Smurffit: Kadonnut kylä 2017.

Tärkeimpiä julkaisuja – Singlet Koti (2020), Huitoo, kultaa myynyt esikoisalbumi Outta My Head (2012) sekä Dynamiittii (2014) ja Kerran joulukuun aikaan (2015). Singlet Paha poika ja Onni ovat soineet paljon radiossa. Light Up the Ice oli taitoluistelun MM-kilpailujen tunnuskappale vuonna 2017. Lisäksi Diandra on tehnyt duettolevytyksiä muun muassa Cheekin, Mikael Gabrielin ja Uniikin kanssa.

Lue Diandran haastattelu Musiikki ja laulu kuuluvat kaikille! Uutisarkistostamme.

Tiesitkö?

Viulu on Diandralle rakas soitin! Voit kuunnella hänen soittoaan myös Koti-singlellä (2020)

Vinkki

Tilaa Diandra laulattamaan tiimiäsi musiikilliseen virkistyspäivään – vaikkapa viihtyisän musiikkistudion tunnelmaan!

Linkkejä

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme