Fantastico Production logo valkoinen
Viulisti

Linda Lampenius

Linda Lampenius
Viulisti

Linda Lampenius

Lampenius on asunut ja työskennellyt pääasiassa ulkomailla vuodesta 1997 työskennellen muun muassa EMI Classics -levymerkin maailmanlaajuisena artistina usean vuoden ajan. Lampenius on soittanut useille kuninkaallisille ja valtionpäämiehille, minkä lisäksi hän on esiintynyt Sir Andrew Lloyd Webberin teoksessa Englannissa, Italian suurimman televisiokanavan Rai Unon 160 maahan levittämässä musiikkispesiaalissa ja yli 250 PBS-televisiokanavan kautta lähetetyssä konserttiohjelmassa Yhdysvalloissa.

Lampenius on saanut huomiota ja tunnustusta muusikkona erityisesti ulkomailla, kun taas Suomessa huomio on kiinnittynyt enemmän hänen yksityiselämäänsä.

Musiikillisen uransa ohessa Lampenius on työskennellyt satunnaisesti mallina kansainvälisille brändeille ja julkaisuille sekä näyttelijänä eurooppalaisissa ja yhdysvaltalaisissa televisiosarjoissa, joista mainittakoon Baywatch, joka oli maailman katsotuin televisiosarja yli miljardilla viikoittaisella katsojallaan. Suomessa Lampenius on lisäksi vaikuttanut Helsingin kaupunginvaltuustossa ja Helsingin kaupunginorkesterin johtokunnassa.

Lähde: Wikipedia

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme