Pekka Niemi – ONEVIOLIN

Viihdeartisti, viulisti

Pekka Niemen ONEVIOLIN villitsi suomalaiset Talent Suomi -kilpailussa vuonna 2020. Kärkikvartettiin sijoittunut viulisti osoitti jo alkuerissä ammattimaista tähtikvaliteettia. ”Tämä oli todellinen tunteiden tihentymä, hienosti rakennettu esitys. Taito ja tyyli toteutuivat tässä.” Talent-tuomari Jorma Uotinen ylisti.

Kansainvälisesti uniikki konsepti! Monipuolisen taidon ja heittäytyvän karisman lisäksi Pekka Niemen vahvuuksia ovat teknologian hyödyntäminen ja ahkeruus. Finaalipotpuriinsa hän loihti peräti 1500 ääniraitaa. Tässä onkin uniikin ONEVIOLIN Show´n ydin – Niemi soittaa itse viulullaan kaikki orkesteriosuudet rummuista melodiaan. Täysin samanlaista omistautumista ja konseptia ei maailmalta löydy.

Ikuisesta vapusta Finlandiaan! ONEVIOLIN rikkoo musiikkityylien rajoja ja villitsee yleisönsä niin kotimaisten ja kansainvälisten hittien kuin Finlandian voimalla. Yritysjuhliin Niemi suosittelee timanttista, 30 minuutin show’ta, johon asiakas voi saada myös toivekappaleensa lisätilauksena. Koostuu ohjelmisto sitten tunnelmallisesta musiikista tai räjähtävästä meiningistä – sopii ONEVIOLIN Show parhaiten esimerkiksi Show & Dinner -ohjelmaksi.

Tavoitteena kansainvälinen ura. Pekka Niemi (s. 1993) opiskeli neljä vuotta viulunsoittoa Lontoon maineikkaassa Royal College of Music -huippukonservatoriossa. Hän on soittanut myös muun muassa Jean Sibelius Orkesterissa, joka toimi nuorten lahjakkaiden musiikinharrastajien koulutusorkesterina vuosina 2007–2016. Helsinkiin muutettuaan hän aloitti opinnot myös Sibelius-Akatemian Arts Management -koulutusohjelmassa.
Nuoresta iästään huolimatta Niemi on tehnyt taitavana viulistina, säveltäjänä, sovittajana ja tuottajana paljon kansainvälistä ja kotimaista yhteistyötä muun muassa Roope Salmisen, Junon ja JVG:n kanssa.

Musiikkivideosta Ruisrockin lavalle! Pekka Niemen Suomen valloitus kävi päivässä. Hän julkaisi kesällä 2019 videon JVG:n Frisbee-hitistä, ja jo tunnin päästä JVG julkaisi videon Instagram-tilillään. Seuraavana päivänä Niemi löysi itsensä Ruisrockin lavalta, JVG:n rinnalta.
Sittemmin Niemi on esiintynyt myös muun muassa Flow-, Weekend- ja Blockfestivaaleilla. Talent Suomi toi ONEVIOLINin kaikkien suomalaisten sydämiin.

ONEVIOLIN Pekka Niemen albumi ONE julkaistiin 17.11.2022.

Tiesitkö?

ONEVIOLIN SHOW´ssa voit kuulla livesoiton lisäksi jopa 1500 viuluraitaa, jotka Pekka on itse soittanut viulullaan!

Vinkki

Tilaa ONEVIOLIN esiintymään juhliisi tai yrityksesi show & dinner -tilaisuuteen. Suunnitellaan yhdessä säväyttävä elämys!

Linkkejä

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme