Elämänkokoiset juhlat ja tapahtumat

Olemme Fantastico Production, laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto. Tuomme väriä tapahtumaasi!

Juuri nyt

Suomi avautui. Rajoitukset purettiin. Tervetuloa nauttimaan tapahtumien ilosta!

Tarjoamme teille

Palvelumme

Tapahtumatuotanto

Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä voit tilata koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Striimaus ja virtuaalitapahtumat

Toteutamme ammattitaitoisesti kokousten striimauspalvelut, webinaarit, virtuaalitapahtumat ja konsertit.

Virtuaalitapahtumien ohjelmasisällöt

Fantasticon virtuaalitallin Pilttuusta löydät Venus-treeniä etäkahveille, hersyvää muistikoulutusta webinaarin iloksi ja huippumusiikkia firman virtuaalisiin laivabileisiin.

Valmiit ohjelmat

Tarjoamme myös valmiita ohjelmapaketteja, joita voimme muokata tarpeisiinne ja tilaisuuteenne sopiviksi.

Esiintyjät

Edustamme valovoimaisia tähtiä, jotka sopivat monenlaisiin juhla-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin sekä messuille ja hyväntekeväisyyskonsertteihin.

Helppoa ja huoletonta

Toteutamme tapahtumanne alusta loppuun – ideasta kiitoskirjeisiin – ilman välikäsiä. Tapahtuman teema, budjetti, tilat, esiintyjät, tarjoilut, tekniikka, tuotanto… Voit tilata osaavalta tiimiltämme koko tapahtumapaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti – kaiken sen sisällön ja toteutuksen, mitä elämänkokoisen tapahtuman luomiseen tarvitaan.

Blogi

Mitä asiakkaamme kertovat?

Yrityksemme henkilöstölle järjestetyssä May Day Mini spectacle -tapahtumassa esiintyivät etäyhteydellä stand up -koomikot Ismo Leikola ja André Wickström. Esiintyjille chattailtiin erinomaisen hyvää palautetta, ja henkilöstö sai nauraa vedet silmissä niin Suomen eri kaupungeissa kuin muissakin maissa. Porukka tunsi hetken olevansa osa yhteistä vappujuhlaa!

Minna Vänskä

Senior Service Designer

Gofore Oyj

Järjestimme hybriditapahtumana kansainvälisen kick off -tilaisuuden, jonne tilasimme Fantastico Production Oy:stä popkanteletar Ida Elinan musiikkia videokoosteena. Ida Elina spiikkasi musiikkiesityksensä livestriiminä ja vastasi osallistujien kysymyksiin.
Koko tilaisuutemme onnistui hyvin. Ida Elina on todella upea esiintyjä ja hän osasi keskustella luontevasti verkon yli täysin vieraan porukan kanssa. Ida Elinan esitys sai paljon kommentteja – excellent, wonderful, we loved your performance, sounds great, amazing… Uskaltautuipa pari kaveria keskustelemaan kanteleestakin – oli tuttu soitin ainakin Liettuassa. Uskoisin, että muutama osallistuja on käynyt kokouksen jälkeen kuuntelemassa lisää kantelemusiikkia YouTubesta. Terveiset ja lämpimät kiitokset vielä kerran myös Ida Elinalle.

Eija Korjonen

Johdon assistentti

Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti

Koko orkesteriltamme lämpimimmät kiitokset basso Jaakko Ryhäselle yhteisistä hienoista konserteista maaliskuisena viikonloppuna Parikkalan kirkossa ja Savonlinnaan Tuomiokirkossa. Yhteistyö oli todella antoisaa, ja erityisesti orkesterimme harrastajasoittajille varmasti suuri elämys. Kiitos Fantastico Production Oy:n Liisa Kapaselle järjestelyistä ja aurinkoista kevään jatkoa!

Ilkka Vesioja

Intendentti

Savonlinnan Orkesteriyhdistys ry

Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi.

Grete Ahtola

Projektipäällikkö

Insinööriliitto

Teimme Fantastico Productionin kanssa syyskuussa 2019 yhteistyötä heidän yritysasiakkaansa merkkipäivän toteutuksessa. Me vastasimme Astoria-tiloistamme, henkilökunnasta sekä ruoka- ja juomapuolesta. Yhteistyö Fantastico Productionin kanssa oli erittäin sujuvaa ja mukavaa – on aina iloa toteuttaa yhteistyökuvioita ammattilaisten kanssa.

Tero Lyyra

CEO

Top Lounges Oy

Fantastico Production toteutti Liisa Kapasen toimesta yrityksemme 30-vuotisjuhlan todella onnistuneesti. Vuolaita kiitoksia henkilöstöltä saivat niin juhlapaikka, illallistarjoilu kuin monipuolinen ohjelmasisältökin. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Fantasticosta ja se tuskin jää viimeiseksi!

Eero Kytölä

Toimitusjohtaja

Informa Oy

Yhteistyö Fantastico Production Oy:n tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Voimme luottaa siihen, että hommat hoituvat – ja saamme nukkua yömme rauhassa.  Osaaminen ja hyvä palvelu yhdistyivät konsertin järjestelyissä.

Pertti Järvenpää

Presidentti

Espoon Rotaryklubi

Kiinnostuitko? Kysyttävää?