Palvelumme

Striimaus, hybridi- ja virtuaalitapahtumat

Webinaarit, yritysinfot, osavuosikatsaukset, koulutukset, tuote-esittelyt, markkinointitapahtumat ja yksityiset konsertit asiakkaille tai henkilöstölle sekä tv-ohjelmatuotannot.

Hoidamme tapahtumastriimauksen ja koko virtuaali- tai hybriditapahtuman tuotantoprosessin suunnittelusta markkinointiin, tekniseen tuotantoon, moderointiin, ohjelmapalveluihin, tallennukseen ja lipunmyyntiin.

Me tunnemme tekniikan ja teemme tunnelman

Tuota verkkotapahtumasi luotettavasti ammattilaisten voimin. Tarvitset striimaukseen alustan, kamera- ja valaisutekniikan, ohjaajan, tilat ja tuotannon sekä tarvittaessa myös sisällöt.

Meiltä saat tämän kaiken sekä teknisen tuen käyttöösi.

Kamerat

Ammattimainen kuvauskalusto

Striimituotannoissamme käytämme erilaista kamerakalustoa aina robottikameroista miehitettyihin tv-tason kameroihin. Tuotantotilat, sisältö ja budjetti vaikuttavat oikean kamerakaluston ja miehityksen valintaan. Tarvittaessa käytämme ulkolähetysautoja, mikäli kyseessä on isompi taltioitava ulkoilmatilaisuus.

Ääni

Huipputason ääniteknikot

Käytämme huipputason ääniteknikkoja, jotka hoitavat tuotantojen mikitykset, äänitykset ja miksaukset. Käytössämme on erilaisia langattomia ja kapulamikkejä sekä headsettejä. Saat kauttamme kaiken mitä korkeatasoiseen äänentoistoon tarvitaan. Hyvin toimiva ääni on yksi striimauksen kulmakivistä.

Valaisu

Valoilla tunnelmaa

Jos tapahtumasi tarvitsee myös kuvausvalaisun, valoammattilaisemme suunnittelevat tilaisuuteen toimivan ja tunnelmaa ilmentävän toteutuksen. Hyvin suunnitellulla valaisulla voi loihtia monenlaisia tunnelmia, korostaa brändivärien käytöllä yrityksen tapahtuman ilmettä ja sanomaa. Hyvässä valaistuksessa esiintyjät näkevät hyvin ja näyttävät hyviltä. Vastaavasti huono valaisu voi heikentää tapahtuman tunnelmaa ja toimivuutta.

Ohjaus

Tuotanto tarvitsee hyvän kipparin!

Striimituotannossa myös ohjaajalla on erittäin tärkeä rooli. Usein lähetyksissä on useita elementtejä, jotka tulee saada sulavasti lähetykseen mukaan. Lähetyksen käynnistyessä ohjaaja on vastuussa kokonaisuudesta ja sujuvasta kuvakerronnasta, joka tukee lähetyksen sisällöllistä sanomaa. Ohjaajamme ovat alansa ammattilaisia ja osallistuvat myös tekniseen suunnittelun.

Laaja valikoima lähetysalustoja striimaukseen

Lähetysalusta

Alustat joka tilanteeseen

Käytössämme on useita eri tarkoituksiin sopivia lähetysalustoja, joita voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, esim. käyttää yrityksen brändivärejä ja muuttaa lähetysikkunan visuaalista ilmettä. Alustoihin voidaan liittää myös ppt- ja pdf-tiedostoja, grafiikkaa, kuvia ja videoita. Lisäksi palveluun voidaan integroida mm. tapahtumainformaatio, chat-palvelu, kävijädataa ja muuta analytiikkaa sekä järjestää kilpailuja, äänestyksiä, arvontoja ja lipunmyyntiä. Lähetykseen voidaan yhdistää esim. puhujat etäyhteyksin – Teams, Zoom, Google Meet.

Kuvaustilat ja studiot

Näköisesi tapahtumatilat

Käytössämme on erikokoisia studioita ja tapahtumatiloja huipputekniikoineen. Voimme myös luoda juuri sinun tilaisuutesi näköisen virtuaalistudion joko toimitiloihisi tai toivomaasi tapahtumatilaan. Käytössämme on myös ulkotuotantoautoja, jolla tuotamme ammattilaistason HD-kalustolla verkkoon lähetyksiä myös ulkoilmatuotannoista – virtuaalitapahtumaan osallistuvien läppäreille, kännyköille ja padeille sopiviksi.

Parhaat tilat etätapahtumiin Fantasticolta
Meiltä myös tallenteet etätapahtumastasi

Tallenteet

Taltioi etätapahtumasi

Tallennamme kaikki lähetykset ja saat meiltä tallenteen toteutetuista virtuaali- ja hybriditapahtumistasi. Voimme tarvittaessa editoida sisältöihin jälkitöinä mukaan kuvia, grafiikkaa ja muita videoinserttejä on demand -tuotantona. Tallenne on käytössänne sovitun ajan.

Tuottajat ja tuotanto

Tukea tuotannon vaiheisiin

Myyntiprosessin jälkeen saat meiltä tukea joka tuotannon vaiheessa – suunnittelu, toteutus, seuranta – erilaisiin teknisiin ja tuotannollisiin kysymyksiin sekä yhteyshenkilön koko tuotannon ajaksi suunnittelusta toteutukseen. Tuottaja vastaa, että viestisi, tapahtuman sisältö ja muut yhdessä sovitut asiat toteutuvat tuotannon eri vaiheissa.

Meiltä saat tukea tuotannon joka vaiheeseen

Kirsikkana kakun päälle saat meiltä One Stop Shop -periaatteella hybridi- ja virtuaalitapahtumiisi kaikki tarvittavat palvelut teknisistä tarpeista huippujuontajiin ja -esiintyjiin. Katso Pilttuustamme Ohjelmaa virtuaalitapahtumiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!