Striimaus- ja virtuaalitapahtumat

Olemme myös striimaus- ja virtuaalitapahtumien ammattilaisia. Autamme sinua tavoittamaan henkilöstösi, sidosryhmäsi ja asiakkaasi livelähetyksen avulla. Voimme järjestää sinulle tyylikkäästi ja toimivasti verkon välityksellä esimerkiksi:

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Konsertit

Seminaarit

Henkilöstöpäivät

Koulutustilaisuudet

Osavuosikatsaukset

Yhtiökokoukset

Jumalanpalvelukset

Järjestämme virtuaalitapahtumaasi laadukkaan sisällön, moderaattorin ja muut esiintyjät sekä videoalan ammattilaiset kamera- ja striimausyksikköineen. Toimimme apunasi kaikissa suoralähetettävää tilaisuuttasi koskevissa asioissa!

Fantastico Production tapahtumatoimisto

 ”Meillä on pitkä kokemus striimauksista ja tapahtuma-alasta, siksi olemme voineet nopeasti sopeutua vastaamaan virtuaalitapahtumien kysyntään.”

Tarvittavat tilat striimaamiseen

Meillä on käytössämme erikokoisia studioita huipputekniikoineen. Tarvittaessa järjestämme striimit myös toimitiloissanne,  joista seminaarit, konsertit, virtuaalitapahtumat tai muut suoralähetettävät tilaisuudet voidaan striimata.

Osallistujien vuorovaikutus

Vuorovaikutus ja vetovoima ovat tärkeitä myös verkkotilaisuuksissa. Voit kommentoida käsiteltäviä aiheita sekä lisätä mukaan aineistoa. Voit käyttää kommenttiseinää ja chat-palvelua viestintäkanavina.
Kaiken varmistaa loistava ja ammattitaitoinen moderaattori, jonka luotettavissa käsissä tapahtumasi soljuu kuin siivillä.

Kumppanimme Striimaa.fi

Striimaa.fi on striimauspalveluiden uranuurtaja. Heidän ammattilaistiiminsä on toteuttanut kaiken kokoisia tapahtumia verkkolähetyksinä jo toistakymmentä vuotta. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi tallennus- ja kaistapalvelut.

Virtuaalitapahtuma - kustannustehokasta ja vaikuttavaa kuin livetapahtuma

Haluatpa tavoittaa toimistosi henkilökunnan tai vaikkapa markkinoida tuotteitasi tuhansille henkilöille, toteutamme verkkolähetykset luotettavasti.

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton tarjous!