Striimaus ja virtuaalitapahtumat

Peruuntuivatko virkistyspäivät ja kumppanijuhlat jälleen kerran? Ideoidaan yhdessä virtuaaliset laivabileet etätarjoiluineen, muistia parantavat webinaarit tai vaikkapa KokoNaiset-lantionpohjatreenit Laura Voutilaisen kanssa. Lisää huippuartistien virtuaali- ja hybriditapahtumien ohjelmaideoita löydät Fantasticon Pilttuu-palvelusta.

Tyylikkäästi, toimivasti ja turvallisesti.

Järjestämme verkon välityksellä koko tapahtumasi, kuten seminaarit, yrityksen luksusbileet, messut, festivaalit, koulutukset, valmistujaisjuhlat, kesäjuhlat ja virtuaaliset tuote-esittelyt. Myös hybriditilaisuudet järjestyvät terveysturvallisesti – ja voit viedä virtuaalivieraasi myös backstagen suljettujen ovien taakse.

Helppoa ja huoletonta!

Hoidamme puolestasi konsertin striimauksen tai kokonaisen virtuaalitapahtuman prosessin suunnittelusta markkinointiin, tekniseen tuotantoon, moderointiin, ohjelmapalveluihin, tallennukseen ja lipunmyyntiin.

Fantastico Production striimauspalvelut

Huippuosaajat yhdistivät voimansa!

Olemme perustaneet ammattilaisklusterin, joka on kehittänyt yhdessä virtuaalitapahtumien tarjoamaa ympäri Suomen. Olemme Suomen tunnetuimman tapahtumastriimauspalvelu Keikalla.fi:n virallinen yhteistyökumppani ja myyntiorganisaatio. Teemme yhteistyötä myös striimauspalvelujen uranuurtajan, Striimaa.fi:n MobileTV:n sekä ArtePoveran ja Virtuaalikirkko.fi:n kanssa. Fantastico Production Oy on keskittynyt virtuaalitapahtumien ohjelmasisältöihin ja tapahtumien tuottamiseen. Yhteistyömme ansiosta voimme tarjota sinulle nopeasti ja kustannustehokkaasti niin ohjelman kuin teknisen toteutuksen.

Tapahtumatilat, studiot ja kuvausautot.

Käytössämme on erikokoisia studioita ja tapahtumatiloja huipputekniikoineen. Voimme myös luoda juuri sinun tilaisuutesi näköisen virtuaalistudion taustavideoineen, joko toimitiloihisi tai toivomaasi tapahtumatilaan. Käytössämme on myös ulkotuotantoautoja, joiden uusin teknologia lähettää kuvan ja äänen ammattilaistason HD-välineillä verkkoon – virtuaalitapahtumaan osallistuvien läppäreille, kännyköille ja padeille sopiviksi.

Fantastico Production virtuaalitapahtumat

Haluatko oman virtuaalikonsertin?

Tarjoamme myös esiintyville taiteilijoille mahdollisuuden keikkojen striimaamiseen. Lue lisää keikalla.fi-palveluistamme!

Vinkkejä

Näin virtuaalitapahtumasi säväyttää

Tökkiviä yhteyksiä ja kuorsaavia osallistujia vai vaikuttavia kohtaamisia vaikkapa kotisohvalta? Onnistunut virtuaalitapahtuma aktivoi osallistujat yhteiseen kokemukseen, kuten livetapahtumakin. Wau-elämyksiä voi kokea virtuaalisestikin – näin se käy!

Tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan!

Suunnitteletko ensi vuodeksi yrityksenne tapahtumia? Lue mitä hyvä tapahtumatuottaja tekee – ja miksi hän säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Kiinnitä oikea kapellimestari ja välty riitasoinnuilta!

Tiesitkö?

Vuorovaikutus ja vetovoima ovat tärkeitä myös verkkotilaisuuksissa. Voit käyttää kommenttiseinää ja chat-palvelua viestintäkanavina sekä tarjota hybriditapahtumien huikeita virtuaalielämyksiä niin lavalta kuin sen takaa. Kaiken varmistaa loistava ja ammattitaitoinen moderaattori, jonka luotettavissa käsissä tapahtumasi soljuu kuin siivillä.

Fantastico Production virtuulitapahtumien ohjelmat

”Järjestimme hybriditapahtumana kansainvälisen kick off -tilaisuuden, jonne tilasimme Fantastico Production Oy:stä popkanteletar Ida Elinan musiikkia videokoosteena. Ida Elina spiikkasi musiikkiesityksensä livestriiminä ja vastasi osallistujien kysymyksiin. Koko tilaisuutemme onnistui hyvin. Ida Elina on todella upea esiintyjä ja hän osasi keskustella luontevasti verkon yli täysin vieraan porukan kanssa. Ida Elinan esitys sai paljon kommentteja – excellent, wonderful, we loved your performance, sounds great, amazing… Uskaltautuipa pari kaveria keskustelemaan kanteleestakin – oli tuttu soitin ainakin Liettuassa. Uskoisin, että muutama osallistuja on käynyt kokouksen jälkeen kuuntelemassa lisää kantelemusiikkia YouTubesta. Terveiset ja lämpimät kiitokset vielä kerran myös Ida Elinalle.”

Eija Korjonen
Oulun yliopisto
Kerttu Saalasti Instituutti

Kiinnostuitko? Pyydä maksuton tarjous!