Fantastico Production logo valkoinen

Tapahtumien striimaus ja etätapahtumat tyylikkäästi

Kerro meille toiveesi, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Striimaus on tullut jäädäkseen

Tuotamme turvalliset ja vaivattomat etätapahtumat vuosien kokemuksella jo ajalta ennen koronaa. Luomme tapahtumia kokonaan etätoteutuksena sekä trendikkäästi hybridinä, jolloin striimauksen kautta voidaan helposti moninkertaistaa osallistujakunta sekä antaa kävijöiden valita itse mieluisin osallistumismuoto.

Helppoa

Hoidamme puolestasi konsertin striimauksen tai kokonaisen virtuaalitapahtuman prosessin suunnittelusta markkinointiin, tekniseen tuotantoon, moderointiin, ohjelmapalveluihin, tallennukseen ja lipunmyyntiin.

Rajattomat mahdollisuudet

Striimaus antaa vapaat kädet sisällön suhteen ja mahdollisuuden käytännössä rajattomaan yleisöön. Etätapahtuma ei myöskään ole riippuvainen ajasta tai paikasta.

Turvallista

Etätapahtuma on aina turvallinen vaihtoehto ilman huolta peruuntumisesta.

Kustannustehokasta

Olemme kustannustehokas kumppanisi striimaus- sekä tapahtuma-asioissa ja löydämme luovat ratkaisut budjettiin kuin budjettiin.

Meistä

Suomen #1 tapahtumatoimisto

Olemme Fantastico Production, täyden palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto. Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito. Kustannustehokas, mutta aidosti palveleva – me järjestämme, sinä juhlit!

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat

"Teimme Fantastico Productionin kanssa syyskuussa 2019 yhteistyötä heidän yritysasiakkaansa merkkipäivän toteutuksessa. Me vastasimme Astoria-tiloistamme, henkilökunnasta sekä ruoka- ja juomapuolesta. Yhteistyö Fantastico Productionin kanssa oli erittäin sujuvaa ja mukavaa – on aina iloa toteuttaa yhteistyökuvioita ammattilaisten kanssa."

"Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi."

Fantastico Production toteutti Liisa Kapasen toimesta yrityksemme 30-vuotisjuhlan todella onnistuneesti. Vuolaita kiitoksia henkilöstöltä saivat niin juhlapaikka, illallistarjoilu kuin monipuolinen ohjelmasisältökin. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Fantasticosta ja se tuskin jää viimeiseksi!

Ohjelmatoimisto Fantastico Productionilta saat myös tapahtumatilat

Kerro toiveesi tai pyydä tarjousta - et menetä mitään!