Ida Elina – Evolution of Kantele

Tiedätkö mihin kaikkeen kanteleella kuin kanteleella soitettu musiikki taitavissa käsissä taipuu? Miltä mahtaa kuulostaa Konevitsan kirkonkellot soitettuna samalla kanteleella kuin Abban Dancing Queen? Tule ja hämmästy – et varmasti kadu!

Milloin?

22.10.2021

Alkaa klo 18:00

Missä?

Astoria Klubi, Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Moderni popkanteletar Ida Elina on lahjakas laulaja-lauluntekijä ja karismaattinen esiintyjä. Hän hurmaa heleällä lauluäänellään sekä taituroi samalla soitollaan rikkoen ennakkoluuloja kanteleesta soittimena – niin myös tässä Ida Elina – Evolution of Kantele -konsertissa. Tule kuuntelemaan musiikillista tarinaa.

Ida Elinalle rakennetun uniikin sähkökanteleen erilaiset rytmiset mahdollisuudet perinteisen soinnin rinnalla tuovat uutta väriä niin kansan- kuin klassiseen musiikkiin sekä elokuva- ja popmusiikkiin.

Klassisen musiikin koulutuksen saanut popkanteletar kehitteli oman pop-kanteleensoittotyylinsä Youtube-kitaristien innoittamana ja samalla ”hänen tekemänsä pop-coverit mullistivat kantelemusiikin” -Helsingin Sanomat.

HUOM! Perjantaiksi 30.7. suunniteltu konsertti siirtyi koronatilanteesta johtuneen uutisoinnin johdosta perjantaille 22.10.2021. Kaikki 30.7. konserttiin hankitut pääsyliput – myös arvontapalkintoina saadut – käyvät sellaisinaan uuteen konserttiin. Lipunmyynti jatkuu normaaliin tapaan.

Liput – 29,00 €, sis. palvelumaksun

Street Food – pieneen tai suureen nälkään

Jos nälkä yllättää, ei hätää! Ennen konserttia ja väliajalla on myynnissä herkullisia burgereita, ribsejä, grillikanaa, vartaita ja kasvisannoksia.

VIP-tunti vieraillesi klo 17

Haluatko tulla henkilökuntasi, asiakkaittesi tai työkavereittesi kanssa nauttimaan rauhassa Street Food ja kuohuviinitarjoilusta ennen konserttia. Ota yhteyttä Liisa Kapaseen [email protected] tai soita 040 562 0235 ja varaa paikkasi ajoissa.

Yhteistyössä

Iso Roobertinkatu 14, Helsinki

Aikataulu

Illan kulku

18.00 Ovet avataan – aulabaari avoinna
19.00 Ida Elina
19.45 Väliaika –  aulabaari avoinna
20.30 Ida Elina
21.15 Konsertti päättyy – aulabaari avoinna
22.00 Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin!

Tutustu muihinkin tapahtumiimme