Tapahtumatuotantoa sekä yrityksille että yksityishenkilöille

Kerro meille toiveistasi, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kokenut ohjelmatoimisto tekee
tapahtumastasi ikimuistoisen

Onko kiikarissasi hulppeat häät, yritysjuhlat, virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertti tai vaikkapa gaalailta tähtiesiintyjineen? Olipa tapahtumatarpeesi mikä tahansa, olemme täällä tehdäksemme tapahtumastasi täydellisen ja visiostasi totta.

Helppoa

Tapahtuman ulkoistaminen osaavalle tapahtumatoimistolle tarkoittaa huolettomuutta, säästettyjä työtunteja ja kustannustehokkuutta, mutta ennen kaikkea ikimuistoista tapahtumaa.

Kustannus­tehokasta

Olemme kustannustehokas kumppanisi tapahtuma-asioissa ja löydämme luovat ratkaisut budjettiin kuin budjettiin.

Rautainen kokemus

Meillä on vuosien kokemus aivan kaikenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämisestä, joten osaamme ottaa huomioon pienimmätkin yksityiskohdat täydellisen tapahtuman järjestämiseksi.

Monipuolista ohjelmaa

Laajasta valikoimastamme löytyy tasokasta ohjelmaa taatusti jokaiseen makuun - joko livenä, striimaten tai hybridinä.

Meistä

Suomen #1 tapahtumatoimisto

Olemme Fantastico Production, täyden palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto. Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito. Kustannustehokas, mutta aidosti palveleva – me järjestämme, sinä juhlit!

Mitä asiakkaamme sanovat

"Teimme Fantastico Productionin kanssa syyskuussa 2019 yhteistyötä heidän yritysasiakkaansa merkkipäivän toteutuksessa. Me vastasimme Astoria-tiloistamme, henkilökunnasta sekä ruoka- ja juomapuolesta. Yhteistyö Fantastico Productionin kanssa oli erittäin sujuvaa ja mukavaa – on aina iloa toteuttaa yhteistyökuvioita ammattilaisten kanssa."

"Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi."

Fantastico Production toteutti Liisa Kapasen toimesta yrityksemme 30-vuotisjuhlan todella onnistuneesti. Vuolaita kiitoksia henkilöstöltä saivat niin juhlapaikka, illallistarjoilu kuin monipuolinen ohjelmasisältökin. Tämä oli ensimmäinen kokemuksemme Fantasticosta ja se tuskin jää viimeiseksi!

Ohjelmatoimisto Fantastico Productionilta saat myös tapahtumatilat

Kerro toiveistasi tai pyydä tarjous - et häviä mitään!