Fantastico Production logo valkoinen

Tapahtumatuotantoa sekä yrityksille että yksityishenkilöille

Kerro meille toiveistasi, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kokenut ohjelmatoimisto tekee
tapahtumastasi ikimuistoisen

Onko kiikarissasi hulppeat häät, yritysjuhlat, virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertti tai vaikkapa gaalailta tähtiesiintyjineen? Olipa tapahtumatarpeesi mikä tahansa, olemme täällä tehdäksemme tapahtumastasi täydellisen ja visiostasi totta.

Helppoa

Tapahtuman ulkoistaminen osaavalle tapahtumatoimistolle tarkoittaa huolettomuutta, säästettyjä työtunteja ja kustannustehokkuutta, mutta ennen kaikkea ikimuistoista tapahtumaa.

Kustannus­tehokasta

Olemme kustannustehokas kumppanisi tapahtuma-asioissa ja löydämme luovat ratkaisut budjettiin kuin budjettiin.

Rautainen kokemus

Meillä on vuosien kokemus aivan kaikenlaisten tapahtumien ja juhlien järjestämisestä, joten osaamme ottaa huomioon pienimmätkin yksityiskohdat täydellisen tapahtuman järjestämiseksi.

Monipuolista ohjelmaa

Laajasta valikoimastamme löytyy tasokasta ohjelmaa taatusti jokaiseen makuun - joko livenä, striimaten tai hybridinä.

Meistä

Suomen #1 tapahtumatoimisto

Olemme Fantastico Production, täyden palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto. Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito. Kustannustehokas, mutta aidosti palveleva – me järjestämme, sinä juhlit!

Referenssit

Mitä asiakkaamme sanovat

"Tilanteessa, jossa tapahtumaa varten varattu tila ei vastaa odotuksia, oma aika ei riitä järjestelyjen toteutukseen, osallistujien kutsuminen ja rekisteröinti on hakusessa, ohjelma on vielä sopimatta, ja mitä kaikkea muuta – tilan viimeistely, ääni, valot, tekniikka, vieraiden vastaanotto, tarjoilut, jne. Unohtamatta valokuvausta, videointia, viestintää, somea ja osallistujien turvallista osallistumista. Mitkä ovat käytännöt, kun tilaisuuteen pyydetään esiintyjä tai bändi? Fantasticon ladyt ottivat kaaoksen hallintaan ja tuloksena saimme säätiöllemme räätälöidyn ja onnistuneen tapahtuman. Osallistujien palaute oli erinomainen. Suosittelen."

"Juhlavuosia & tupaantuliaiset Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti yhtiömme Savo Design & Technic Oy:n 40-vuotisjuhlat, jotka olivat samalla uusien toimitilojemme tupaantuliaiset. Tapahtuma niin tarjoiluineen kuin esiintyjineen oli erittäin onnistunut. Saimme hyvää palautetta sekä vierailta että henkilökunnaltamme ja tavoitteemme vahvistaa Savo Design & Technic Oy:n brändimielikuvaa saavutettiin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä, ideoinnista ja toteutuksesta Fantasticon tiimille."

"Parhaat juhlat kautta aikojen! Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti Säästöpankki Optian 140-vuotisjuhlat. Yhteistyö Liisan ja Minnan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Löysimme heti yhteisen sävelen ja yhdessä oli mahtavaa suunnitella sekä toteuttaa juhlamme. Saimme vaihtoehtoja esiintyjistä ja näin löysimme juuri oikeat – kiitos Saija Tuupanen ja Sami Hedberg sekä Mikael Konttinen juhlaorkestereineen! Teitte juhlastamme unohtumattoman! Juhlavieraiden palaute on ollut loistavaa ja mieltä lämmittävää. Monen mielestä nämä olivat parhaat juhlat kautta aikojen. Lämmin kiitos mahtavasta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää tulevaan!

Ohjelmatoimisto Fantastico Productionilta saat myös tapahtumatilat

Kerro toiveistasi tai pyydä tarjous - et häviä mitään!