Fantastico Production logo valkoinen
Juontaja ja ohjaaja

Aarno Cronvall

Juontaja Aarno Cronvall
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Musiikkimatkoja Lomalinja.fi

Facebook

Juontaja ja ohjaaja

Aarno Cronvall

Arvostettu seremoniamestari ja ooppera-asiantuntija! Aarno Cronvall tunnetaan monipuolisena musiikkitoimittajana, veitsenterävänä juontajana ja ammattitaitoisena monikameraohjaajana.

Koulutus –Tv- ja radioalan jatko-opintoja Lontoossa ja Yhdysvalloissa Suomen Kulttuurirahaston apurahojen turvin.

Kielitaito – Aarno juontaa konsertit myös ruotsiksi ja englanniksi.

Työura – Aarno Cronvall on työskennellyt radiotoimittajana, ohjaajana, toimituspäällikkönä sekä erikoistoimittajana Yleisradiossa 28 vuoden ajan. Lisäksi hän on toiminut Classic Radion freelance-toimittajana sekä Savonlinnan Oopperajuhlien PR-päällikkönä.

Työtehtäviä – Aarno on toiminut lukuisten konserttien sekä juhla- ja promootiotilaisuuksien seremoniamestarina ja musiikkikilpailujen tuomarina.

Talk Show -tilaisuuksia hän on isännöinyt Savonlinnan Oopperajuhlilla vuodesta 2003. Aarno tunnetaan myös satojen televisio-ohjelmien sekä konserttien, oopperoiden ja gaalatilaisuuksien monikameratuotantojen ohjaajana. Hän on myös suosittu asiantuntija ooppera- ja musiikkimatkoilla, niin Suomessa kuin Euroopassa.

Referenssit – Aarno on saanut kiitosta juontajana, hyvänä haastattelijana ja keskustelijana sekä oivaltavasta huumoristaan.

”Savonlinnan aamunavausten partaveitsen terävä juontaja” – Itä-Savo 1.8.2020.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Aarno Cronvall on soittanut nuoruudessaan selloa! Muusikkoperheen lapsista oli tarkoitus muodostaa pianotrio – ja vain sello puuttui.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Aarno juhlagaalan seremoniamestariksi tai virtuaalitapahtuman ohjaajaksi!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme