Fantastico Production logo valkoinen

Virtuaalipöhinää
Pilttuusta!

Tervetuloa Fantasticon virtuaalitalliin – Fantsun Pilttuuseen!

Täältä löydät iloa, asiaa ja virkistävää ohjelmaa webinaareihin, virtuaalisiin tykypäiviin ja hybriditapahtumiin. Tarjolla on valmiita ja räätälöityjä musiikkitallenteita, live-esiintymisiä sekä tallenteen ja livehaastattelun yhdistävää hybridiohjelmaa.

Tapaa huippuesiintyjämme virtuaalisti!

Tuotamme sinulle vaikkapa virtuaaliset laivabileet tarjoiluineen! Kysy meiltä myös suosikkiartistisi tapaamista PilttuuLivessä.

Virtuaalitapahtumasi juontajaksi ja seremoniamestariksi saat meiltä suomalaisia huippunimiä, kuten Mikko Leppilampi, Martti Vannas, Mikko Suursalmi ja Ida Elina.

Fantastico Production virtuulitapahtumien ohjelmat

”Järjestimme hybriditapahtumana kansainvälisen kick off -tilaisuuden, jonne tilasimme Fantastico Production Oy:stä popkanteletar Ida Elinan musiikkia videokoosteena. Ida Elina spiikkasi musiikkiesityksensä livestriiminä ja vastasi osallistujien kysymyksiin. Koko tilaisuutemme onnistui hyvin. Ida Elina on todella upea esiintyjä ja hän osasi keskustella luontevasti verkon yli täysin vieraan porukan kanssa. Ida Elinan esitys sai paljon kommentteja – excellent, wonderful, we loved your performance, sounds great, amazing… Uskaltautuipa pari kaveria keskustelemaan kanteleestakin – oli tuttu soitin ainakin Liettuassa. Uskoisin, että muutama osallistuja on käynyt kokouksen jälkeen kuuntelemassa lisää kantelemusiikkia YouTubesta. Terveiset ja lämpimät kiitokset vielä kerran myös Ida Elinalle.”

Eija Korjonen
Oulun yliopisto
Kerttu Saalasti Instituutti

”Yrityksemme henkilöstölle järjestetyssä May Day Mini spectacle -tapahtumassa esiintyivät etäyhteydellä stand up -koomikot Ismo Leikola ja André Wickström. Esiintyjille chattailtiin erinomaisen hyvää palautetta, ja henkilöstö sai nauraa vedet silmissä niin Suomen eri kaupungeissa kuin muissakin maissa. Porukka tunsi hetken olevansa osa yhteistä vappujuhlaa!”

Minna Vänskä
Senior Service Designer
Gofore Oyj

Laura Voutilainen ja KokoNaiset

Venus kuntoon! KokoNaiset tarjoaa tietoa, tunnetta ja treeniä vaikkapa tykypäiviin. Naiseuden ilosanomaa jakavat Laura Voutilaisen rinnalla Äitiysliikunta-Akatemian terveys- ja liikunta-alan ammattilaiset. Tilaa vartin treeni-ilottelu, tietoisku tai kokonainen hyvinvointishow!

Uniikki Ida Elina

Ylistetty popkanteletar Ida Elina tarjoaa livevierailun ja musiikkivideon yhdistävän hybridishow´n webinaarisi iloksi. Hänen biisipankistaan löytyy kymmeniä, julkaisemattomia musiikkivideoita – jopa japaniksi ja kiinaksi! 

Monitaituri Osmo Ikonen

Suomisoulin kuningas Osmo Ikonen kuuluu maamme monipuolisimpiin muusikoihin. Hän tempaa yleisönsä mukaan ensi tahdeista ja tarjoaa Toiveesi biisit -kattauksen virtuaali- ja hybriditilaisuuteesi.

ONEVIOLIN – tyylikäs Talentti

Pekka Niemen ONEVIOLIN villitsi suomalaiset Talent Suomi 2020 -finaalissa peräti 1500 ääniraidan upealla show´lla. Uniikki ONEVIOLIN soittaa itse viulullaan kaikki orkesteriosuudet rummuista melodiaan – ja räätälöi nyt juuri sinun tilaisuutesi näköisen show´n – virtuaalisesti!

Hätkähdyttävä Martti Vannas

Palkittu seremoniamestari-taikuri-koomikko Martti Vannas räjäyttää yrityksesi sanoman timantiksi ja hytkyttäväksi taikuudeksi. Kielitaitoisen lääkärin ja taianomaisen muistikouluttajan referenssilista on henkeäsalpaava. Tilaa monitaituri hommiin – ja huutonaura kippurassa.

Mielenkääntäjä Pete Poskiparta

Kansainvälisesti palkittu, leppoisan hämmästyttävä mentalisti Pete Poskiparta lukee ajatuksesi ja taikoo tylsäänkin webinaarin iloa ja wau-huutoja. Hän kouluttaa tiimistäsi paremman ihmisten kohtaajan ja auttaa sinutkin lukemaan asiakkaasi ilmeitä ja eleitä.