Fantastico Production logo valkoinen
Palvelumme

Kaikki tapahtuma- ja ohjelmapalvelut yhdeltä luukulta

Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Kauttamme järjestyy niin tilat, esiintyjät, tarjoilut kuin somistuksetkin – räätälöityinä juuri tapahtumakonseptiisi sopiviksi. Tuotamme myös tasokkaat virtuaali- ja hybriditapahtumat.

Tarjoamme tapahtumatuotannon kaikki palvelut – suunnittelusta tapahtumatekniikkaan ja esiintyjiin sekä tilojen varauksista kutsuihin ja  jälkimarkkinointiin.

Toteutamme tv-tuotantojen sisällöt, teknisen tuotannon ja jälkityöt, video- ja  mainostuotannot sekä striimauspalvelut. Tarjomme myös studiotilat tuotantoihin.

Fantasticon Pilttuusta löydät monipuolista ohjelmaa virtuaalitapahtumiin – muistikoulutusta, taikuutta, huumoria ja huippumusiikkia.

Edustamme valovoimaisia tähtiä, jotka sopivat monenlaisiin juhla-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin sekä messuille, konsertteihin ja gaalailtoihin.

Löydät meiltä myös valmiita ohjelmapaketteja, joita muokkaamme tarvittaessa tarpeisiinne ja tilaisuuden teemoihin sopiviksi.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Yrityksemme henkilöstölle järjestetyssä May Day Mini spectacle -tapahtumassa esiintyivät etäyhteydellä stand up -koomikot Ismo Leikola ja André Wickström. Esiintyjille chattailtiin erinomaisen hyvää palautetta, ja henkilöstö sai nauraa vedet silmissä niin Suomen eri kaupungeissa kuin muissakin maissa. Porukka tunsi hetken olevansa osa yhteistä vappujuhlaa!

Minna Vänskä

Senior Service Designer

Gofore Oyj

Ota yhteyttä

Maksuton konsultaatio

Ota rohkeasti yhteyttä – tiedustele haluamaasi artistia tai pyydä maksuton konsultaatio yritysjuhlasi järjestämisestä. Sivuiltamme löytyvien artistien lisäksi teemme yhteistyötä kaikkien levy-yhtiöiden ja managerien kanssa. Olemme monipuolinen kumppani kaikenlaisiin tapahtumatarpeisiin.