Palvelumme

Kaikki tapahtuma- ja ohjelmapalvelut yhdeltä luukulta

Kaikki tapahtumatuotannon palvelut huippuesiintyjistä fantastisiin tapahtumatiloihin saman katon alta. Kauttamme järjestyy niin tilat, esiintyjät, tarjoilut kuin somistuksetkin – räätälöityinä juuri tapahtumakonseptiisi sopiviksi. Tuotamme myös tasokkaat virtuaali- ja hybriditapahtumat.

Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä voit tilata koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Toteutamme ammattitaitoisesti kokousten striimauspalvelut, webinaarit, virtuaalitapahtumat ja konsertit sekä tv-ohjelmatuotannot.

Fantasticon virtuaalitallin Pilttuusta löydät Venus-treeniä etäkahveille, hersyvää muistikoulutusta webinaarin iloksi ja huippumusiikkia firman virtuaalisiin laivabileisiin.

Edustamme valovoimaisia tähtiä, jotka sopivat monenlaisiin juhla-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin sekä messuille ja hyväntekeväisyyskonsertteihin.

Tarjoamme myös valmiita ohjelmapaketteja, joita muokkaamme myös tarpeisiinne ja tilaisuuteenne sopiviksi.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Yrityksemme henkilöstölle järjestetyssä May Day Mini spectacle -tapahtumassa esiintyivät etäyhteydellä stand up -koomikot Ismo Leikola ja André Wickström. Esiintyjille chattailtiin erinomaisen hyvää palautetta, ja henkilöstö sai nauraa vedet silmissä niin Suomen eri kaupungeissa kuin muissakin maissa. Porukka tunsi hetken olevansa osa yhteistä vappujuhlaa!

Minna Vänskä

Senior Service Designer

Gofore Oyj

Ota yhteyttä

Maksuton konsultaatio

Ota rohkeasti yhteyttä – tiedustele haluamaasi artistia tai pyydä maksuton konsultaatio yritysjuhlasi järjestämisestä. Sivuiltamme löytyvien artistien lisäksi teemme yhteistyötä kaikkien levy-yhtiöiden ja managerien kanssa. Olemme monipuolinen kumppani kaikenlaisiin tapahtumatarpeisiin.