Fantastico Production logo valkoinen
Palvelumme

Tapahtumatuotanto

Onnistunut tapahtuma koostuu monista tunnelmaan vaikuttavista seikoista – kuten loistavista tapahtumasisällöistä, hienoista artisteista, hyvästä tapahtumatekniikasta, tyylikkäästä somistuksesta ja upeista tarjoiluista. Näihin kaikkiin saat ratkaisut meiltä!

Kokonaisvaltainen palvelu

Tapahtumat kutsuista taltiointiin

Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä saat koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Suunnittelemme tilaisuutesi palikoista vaikuttavan kokonaisuuden oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan.

Saat kauttamme tarjoilut, tilat, budjetin, esiintyjät, somistuksen, taltioinnin – ja mielenrauhaa.

Kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa, ja olemmekin oikeiden toimijoiden yhdistelyssä superhyviä.

Budjettilaskuri

Kustannusarvio sisältää tapahtumatilan, tarjoilun, tekniikan, ohjelman ja tapahtuman tuotannon. Muistathan, että laskurin summat ovat suuntaa antavia ja perustuvat tuottamiemme tapahtumien arvonlisäverottomiin keskivertohintoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä, kartoitamme tarpeesi veloituksetta.
Laaja artistivalikoima

Huippuesiintyjät juhliisi

Edustamme valovoimaisia tähtiä, jotka sopivat monenlaisiin juhla-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin sekä messuille ja hyväntekeväisyyskonsertteihin.

Valitsemme kanssanne tilaisuuteen sopivat laulusolistit, salonkiorkesterit, bilebändit tai kokonaiset sinfoniaorkesterit. Toimitamme myös artistien tarvitseman tekniikan.

Ajan hermolla

Tunnemme tapahtumatrendit

Vastuullisuus, eettisyys ja kestävä kehitys näkyvät tapahtumatuotannossamme. Seuraamme jatkuvasti myös tähtitaivaan nousevia artisteja. Hyvän mielen konsertit, henkilöstöstä välittäminen ja aineettomat yrityslahjat ovat kestävä sijoitus – siis parasta markkinointiviestintää 2020-luvulla.

Loistava kumppaniverkosto! Meillä on monipuolinen osaajaverkosto pieniä ja suuria kumppaneita. Osaamme kertoa sinulle heti millaiset esiintyjät parhaiten sopivat tilaisuuteesi ja kuka on paras tekninen toteuttaja. Tämän lisäksi sopeutamme tarvittaessa tuotantosi varaamaasi tapahtumatilaan. Parhaimmassa tapauksessa jätät koko prosessin luoviin käsiimme jo heti suunnittelun alussa, jolloin saat kaiken optimoituna, oikeassa koossa – ja säästät rahaa!

Fantastico Production numeroina

20+

Vuotta kokemusta

999+

Onnistunutta tapahtumaa

600+

Tyytyväistä asiakasta

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat.

Blogi

Tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan yhteen!

Vältä karikot ja lue blogistamme, miten tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan!

Teemasta toimeen

Luomme tapahtumallesi upean tarinan

Säväyttävät elämykset ovat vaikuttavaa markkinointia. Myös tyylikäs media- ja someviestintä antavat yrityksestäsi ja tapahtumastasi hyvän kuvan. Olemme myös viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia.

Toimittajamme ja spiikkerimme tekevät merkkivuodellesi lehdistötiedotteen, radiomainoksen, oman laulun tai kokonaisen menestystarinan.

Teemasta toimeen – autamme sinua ideoimaan tapahtuman tai koko juhlavuoden teeman, joka näkyy punaisena lankana logoissa, kutsuissa ja kiitoskirjeissä.

Tapahtumatilat

Ikimuistoiset tapahtumatilat ja -paikat

Huipputasokkaiden perinteisten tapahtumatilojen lisäksi saat kauttamme myös eksoottisemmat tilaratkaisut tapahtumallesi. Haluaisitko vaikkapa viettää tykypäivän tieteilijänä, oikealla tutkimusasemalla? Onnistuu.

Etsimme osallistujamäärään ja tapahtuman luonteelle sopivat tilat. Esimerkiksi hauskat pikkujoulut voi järjestää vaihteeksi vaikkapa elokuvaohjaajan omassa elokuvateatterissa tai musiikkimuseossa.

Suurtapahtumia varten etsimme muunneltavat monitoimitilat, eksoottiset luontolokaatiot tai uniikit tapahtumatilat.

Tapahtumatuotantoa

Tyhjästä hallista upeaksi tapahtumatilaksi

Tätä on tapahtumatuotanto – tyhjästä hallista rakentuu kokeneen ohjelmatoimiston käsissä vakuuttava ja tunnelmallinen juhlatila vaativampaankin makuun. Katso video alta ja hämmästy!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!