Tapahtumatuotanto

Tapahtumatuotantoa vuosien kokemuksella. Toteutamme kaiken tapahtuman ideasta kiitoskirjeisiin!

Onnistunut tapahtuma koostuu monista tunnelmaan vaikuttavista seikoista – kuten loistavista tapahtumasisällöistä, hienoista artisteista, hyvästä tapahtumatekniikasta, tyylikkäästä somistuksesta ja upeista tarjoiluista. Näihin kaikkiin saat ratkaisut meiltä!

Koko paketti – kutsuista taltiointiin

Fantastico Productionin monipuoliselta tiimiltä saat koko tuotantopaketin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.
Suunnittelemme tilaisuutesi palikoista vaikuttavan kokonaisuuden oikeassa järjestyksessä ja oikeaan aikaan.

Saat kauttamme tarjoilut, tilat, budjetin, esiintyjät, somistuksen, taltioinnin – ja mielenrauhaa.

Kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa, ja olemmekin oikeiden toimijoiden yhdistelyssä superhyviä.

Budjettilaskuri

Kustannusarvio sisältää tapahtumatilan, tarjoilun, tekniikan, ohjelman ja tapahtuman tuotannon. Laskurin summat ovat suuntaa antavia ja perustuvat tuottamiemme tapahtumien arvonlisäverottomiin keskivertohintoihin.

Tapahtumatuotanto ja huippuesiintyjät tapahtumiisi Fantastico Productionilta

Huippuesiintyjät tilaisuuksiinne

Edustamme valovoimaisia tähtiä, jotka sopivat monenlaisiin juhla-, asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin sekä messuille ja hyväntekeväisyyskonsertteihin.

Valitsemme kanssanne tilaisuuteen sopivat laulusolistit, salonkiorkesterit, bilebändit tai kokonaiset sinfoniaorkesterit. Toimitamme myös artistien tarvitseman tekniikan.

Tunnemme tapahtumatrendit

Vastuullisuus, eettisyys ja kestävä kehitys näkyvät tapahtumatuotannossamme. Seuraamme jatkuvasti myös tähtitaivaan nousevia artisteja. Hyvän mielen konsertit, henkilöstöstä välittäminen ja aineettomat yrityslahjat ovat kestävä sijoitus – siis parasta markkinointiviestintää 2020-luvulla.

Loistava kumppaniverkosto! Meillä on monipuolinen osaajaverkosto pieniä ja suuria kumppaneita. Osaamme kertoa sinulle heti millaiset esiintyjät parhaiten sopivat tilaisuuteesi ja kuka on paras tekninen toteuttaja. Tämän lisäksi sopeutamme tarvittaessa tuotantosi varaamaasi tapahtumatilaan.  Parhaimmassa tapauksessa jätät koko prosessin luoviin käsiimme jo heti suunnittelun alussa,  jolloin saat kaiken optimoituna, oikeassa koossa  – ja säästät rahaa!

Luomme tapahtumallesi upean tarinan

Säväyttävät elämykset ovat vaikuttavaa markkinointia. Myös tyylikäs media- ja someviestintä antaa yrityksestäsi ja tapahtumastasi hyvän kuvan. Olemme myös viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia.

Oma toimittajamme ja spiikkerimme tekevät merkkivuodellesi lehdistötiedotteen, radiomainoksen, oman laulun tai kokonaisen menestystarinan.

Teemasta toimeen – autamme sinua ideoimaan tapahtuman tai koko juhlavuoden teeman, joka näkyy punaisena lankana logoissa, kutsuissa ja kiitoskirjeissä.

Vältä karikot ja lue blogistamme, miten tapahtumatuottaja saa juhlasi soimaan!

Haluaisitko viettää tykypäivän tieteilijänä, oikealla tutkimusasemalla? Etsimme osallistujamäärään ja tapahtuman luonteelle sopivat tilat. Esimerkiksi hauskat pikkujoulut voi järjestää vaihteeksi vaikkapa elokuvaohjaajan omassa elokuvateatterissa tai musiikkimuseossa. Suurtapahtumia varten etsimme muunneltavat monitoimitilat, eksoottiset luontolokaatiot tai uniikit tapahtumatilat.

Saat huippuesiintyjät tapahtumaasi Fantastico Productionilta