Fantastico Production logo valkoinen
Tietoa meistä

Laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto

Olemme erikoistuneet tapahtuma- ja tv-tuotantoon. Järjestämme arvoisesi yritysjuhlat, markkinointitapahtumat, henkilöstön virkistyspäivät tai gaalaillat tähtiesiintyjineen!

Me järjestämme – sinä juhlit!

Kokenut ohjelmatoimisto

Yhdistelmä ammattitaitoa usealta vuosikymmeneltä

Fantastico Production

Arvomme

Luovuus

Arvokkaasta kokemusarkustamme ammennamme nopeasti ainekset sädehtiviin tapahtumiisi – luovasti ja luontevasti.

Luotettavuus

Olemme luotettava ja arvostettu kumppani. Projektinhallinta ja aikataulut pitävät – me teemme, sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Laatu

Teemme työmme laadukkaasti. Hallitsemme kokonaisuudet ja yksityiskohdat – koko tapahtumatuotannon ideasta kiitoskirjeisiin, sinun tarpeesi huomioiden.

Minna Pentti, toimitusjohtaja
Fantastico Production Oy Ltd

Minna Pentti promokuva

Fantastico Production numeroina

20+

Vuotta kokemusta

500+

Onnistunutta tapahtumaa

600+

Tyytyväistä asiakasta

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat.

YRITYKSEN HISTORIA

Ohjelmatoimistosta tapahtumataloksi

Minna Pentti perusti Fantastico Production Oy:n 18.11.2018. Pentin taustalla on yli 20 vuoden yrittäjähistoria, osaaminen sekä laaja yhteistyö- ja alihankkijaverkosto Fantastico Music Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana.

Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – sillä tiellä jatkamme myös edelleen. Tiimimme hallitsee isot konserttikiertueet ja kaiken kokoiset tapahtumat tykypäivistä gaalailtoihin. Tuotamme myös striimaus-, hybridi- ja virtuaalitapahtumia sekä TV-ohjelmatuotantoja.

Olemme täyden palvelun tuotantotalo, joka tarjoaa tapahtumiisi laadukkaan kokonaisuuden ohjelmasisällöistä teknisiin toteutuksiin – kaikki tarvitsemasi palvelut samasta paikasta.

Aiempien vuosien kohokohtia ovat olleet muun muassa pitkä yhteistyö pankkikonserni Nordean, Suomen Asianajajaliiton sekä Insinööriliiton kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi live- ja virtuaalitapahtumat sekä tv-tuotannot – tehdään visiostasi totta!