Tietoa meistä

Laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto

Olemme erikoistuneet luovaan tapahtumatuotantoon. Järjestämme yhdessä sinullekin arvoisesi yritysjuhlat – henkilöstön virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertit tai gaalaillat tähtiesiintyjineen!

Me järjestämme – sinä juhlit!

Fantastico Production

Arvomme

Luovuus

Arvokkaasta kokemusarkustamme ammennamme nopeasti ainekset sädehtiviin tapahtumiisi – luovasti ja luontevasti.

Luotettavuus

Olemme luotettava ja arvostettu kumppani. Projektinhallinta ja aikataulut pitävät – me teemme, sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Laatu

Teemme työmme laadukkaasti. Hallitsemme kokonaisuudet ja yksityiskohdat – koko tapahtumatuotannon ideasta kiitoskirjeisiin, sinun tarpeesi huomioiden.

Minna Pentti, toimitusjohtaja
Fantastico Production Oy Ltd

Fantastico Production numeroina

20+

Vuotta kokemusta

999+

Onnistunutta tapahtumaa

600+

Tyytyväistä asiakasta

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat.

YRITYKSEN HISTORIA

Ohjelmatoimistosta tapahtumataloksi

Minna Pentti perusti Fantastico Production Oy:n 18.11.2018. Pentin taustalla on yli 20 vuoden yrittäjähistoria, osaaminen sekä laaja yhteistyö- ja alihankkijaverkosto Fantastico Music Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana.

Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – sillä tiellä jatkamme myös edelleen. Tiimimme hallitsee isot konserttikiertueet ja kaiken kokoiset tapahtumat tykypäivistä gaalailtoihin. Tuotamme myös striimaus-, hybridi- ja virtuaalitapahtumia sekä TV-ohjelmatuotantoja.

Olemme täyden palvelun tuotantotalo, joka tarjoaa tapahtumiisi laadukkaan kokonaisuuden ohjelmasisällöistä teknisiin toteutuksiin – kaikki tarvitsemasi palvelut samasta paikasta.

Aiempien vuosien kohokohtia ovat olleet muun muassa pitkä yhteistyö pankkikonserni Nordean, Suomen Asianajajaliiton sekä Insinööriliiton kanssa.

Kokenut ohjelmatoimisto

Yhdistelmä ammattitaitoa kolmelta vuosikymmeneltä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!