Tietoa meistä

Olemme Fantastico Production Oy – laajan palvelun tapahtuma- ja ohjelmatoimisto.

Olemme erikoistuneet luovaan tapahtumatuotantoon. Järjestämme yhdessä sinullekin arvoisesi yritysjuhlat – henkilöstön virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertit tai gaalaillat tähtiesiintyjineen!

Me järjestämme – sinä juhlit!

Fantastico Productionin tiimi

Arvomme

Luovuus

Arvokkaasta kokemusarkustamme ammennamme nopeasti ainekset sädehtiviin tapahtumiisi – luovasti ja luontevasti.

Luotettavuus

Olemme luotettava ja arvostettu kumppani. Projektinhallinta ja aikataulut pitävät – me teemme, sinä voit nukkua yösi rauhassa.

Laatu

Teemme työmme laadukkaasti. Hallitsemme kokonaisuudet ja yksityiskohdat – koko tapahtumatuotannon ideasta kiitoskirjeisiin, sinun tarpeesi huomioiden.

Insinööriliitto 100v juhlat Telakassa

Ohjelmatoimistosta tapahtumataloksi

Minna Pentti perusti Fantastico Production Oy:n 18.11.2018. Vaikka yritys on uusi, Pentin taustalla on 20 vuoden yrittäjähistoria, osaaminen ja laaja yhteistyöverkosto Fantastico Music Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana.

Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – sillä tiellä jatkamme edelleen. Tiimimme hallitsee isot konserttikiertueet ja kaiken kokoiset tapahtumat tykypäivistä gaalailtoihin. Vuonna 2019 olimme vahvasti mukana rakentamassa Insinööriliitto IL ry:n 100-vuotisjuhlavuotta. Tuotimme muun muassa Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonsertit.

Aiempien vuosien kohokohtia ovat muun muassa pitkä yhteistyö pankkikonserni Nordean sekä Asianajajaliiton kanssa. Ks. Referenssit.

Tehdään yhdessä!

Taikuri Martti Vannas

Tarjoamme asiakkaillemme huikean yhdistelmän ammattitaitoa kolmelta eri vuosikymmeneltä

Minna Pentti

Toimitusjohtaja

Liisa Kapanen

Myyntijohtaja

Minna von Weissenberg

Viestintä ja tapahtumatuotanto

Heidi Tigel

Klubimyyjä

Jan Vaaka

Tapahtumatuottaja

Luovuutta ja fantastisia yritysjuhlia!

Järjestämme yhdessä teillekin mieleenpainuvat juhlat – yritysjuhlat, henkilöstön tyky- tai virkistyspäivät, hyväntekeväisyyskonsertin tai vaikkapa gaalaillan tähtiesiintyjineen!