Palvelumme

Tv-tuotannot ja striimaustapahtumat

Tv-tuotannot, konserttitaltioinnit, koulutukset ja webinaarit, yritysinfot, osavuosikatsaukset, tuote-esittelyt ja markkinointitapahtumat.

Hoidamme tuotantoprosessit suunnittelusta markkinointiin, tekniseen tuotantoon, moderointiin, ohjelmapalveluihin, tallennukseen ja lipunmyyntiin.

Me tunnemme tekniikan ja teemme tunnelman

Tuota verkkotapahtumasi ja tv-tuotantosi luotettavasti ammattilaisten voimin. Tarvitset striimaukseen alustan, kamera- ja valaisutekniikan, ohjaajan, studiotilat ja tuotannon sekä tarvittaessa myös sisällöt.

Meiltä saat tämän kaiken sekä teknisen tuen käyttöösi.

Harri Anttila – TV- ja videotuotantojen liiketoimintajohtaja, tv-ohjaaja, tuotannonsuunnittelija ja myynti

Timo Suomi – tuottaja, tv-ohjaaja, tapahtumajärjestäjä
Esa Sulkanen – tuottaja, tv-ohjaaja
Houman Auriell – valokuvaaja, kameramies
Minna Pentti – tuotantokoordinaattori ja myynti

Kamerat

Ammattimainen kuvauskalusto

Tv- ja striimituotannoissamme käytämme erilaista kamerakalustoa aina robottikameroista miehitettyihin tv-tason kameroihin. Taltioimme tapahtumanne tarvittaessa isolla ulkotuotantoautolla tai kevyemmällä kuvausyksiköllä. Tuotantotilat, sisältö ja budjetti vaikuttavat oikean kamerakaluston ja miehityksen valintaan. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi.

Ääni

Huipputason äänisuunnittelua

Käytämme huipputason äänisuunnittelijoita, jotka hoitavat tuotantojen mikitykset, äänitykset ja miksaukset. Käytössämme on erilaisia langattomia mikkejä ja headsettejä. Saat kauttamme kaiken mitä korkeatasoiseen äänentoistoon tarvitaan. Hyvin toimiva ääni on yksi lähetyksen kulmakivistä.

Valaisu

Valoilla tunnelmaa

Jos tapahtumasi tarvitsee myös kuvausvalaisun, valoammattilaisemme suunnittelevat tilaisuuteen toimivan ja tunnelmaa ilmentävän toteutuksen. Hyvin suunnitellulla valaisulla voi loihtia monenlaisia tunnelmia, korostaa brändivärien käytöllä yrityksen tapahtuman ilmettä ja sanomaa. Hyvässä valaistuksessa esiintyjät näkevät hyvin ja näyttävät hyviltä.

Ohjaus

Tuotanto tarvitsee hyvän kipparin!

Tv- ja videotuotannossa ohjaajalla on erittäin tärkeä rooli. Usein lähetyksessä on useita elementtejä, jotka tulee saada sulavasti ohjelmaan mukaan. Lähetyksen käynnistyessä ohjaaja on vastuussa kokonaisuudesta ja sujuvasta kuvakerronnasta, joka tukee lähetyksen sisällöllistä sanomaa. Ohjaaja on alansa ammattilainen ja osallistuu niin sisällölliseen kuin tekniseen suunnittelun.

Laaja valikoima lähetysalustoja striimaukseen

Lähetysalusta

Alustat joka tilanteeseen

Käytössämme on useita eri tarkoituksiin sopivia lähetysalustoja, joita voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin, esim. käyttää yrityksen brändivärejä ja muuttaa lähetysikkunan visuaalista ilmettä. Alustoihin voidaan liittää myös ppt- ja pdf-tiedostoja, grafiikkaa, kuvia ja videoita. Lisäksi palveluun voidaan integroida mm. tapahtumainformaatio, chat-palvelu, kävijädataa ja muuta analytiikkaa sekä järjestää kilpailuja, äänestyksiä, arvontoja ja lipunmyyntiä. Lähetykseen voidaan yhdistää esim. puhujat etäyhteyksin – Teams, Zoom, Google Meet.

Kuvaustilat ja studiot

Näköisesi tapahtumatilat

Käytössämme on erikokoisia studioita ja tapahtumatiloja huipputekniikoineen. Voimme myös luoda juuri sinun tilaisuutesi näköisen virtuaalistudion joko toimitiloihisi tai toivomaasi tapahtumatilaan. Käytössämme on myös ulkotuotantoautoja, jolla tuotamme ammattilaistason HD-kalustolla verkkoon lähetyksiä myös ulkoilmatuotannoista – virtuaalitapahtumaan osallistuvien läppäreille, kännyköille ja padeille sopiviksi.

Parhaat tilat etätapahtumiin Fantasticolta
Meiltä myös tallenteet etätapahtumastasi

Tallenteet

Taltioi etätapahtumasi

Tallennamme kaikki lähetykset ja saat meiltä tallenteen toteutetuista virtuaali- ja hybriditapahtumistasi. Voimme tarvittaessa editoida sisältöihin jälkitöinä mukaan kuvia, grafiikkaa ja muita videoinserttejä on demand -tuotantona. Tallenne on käytössänne sovitun ajan.

Tuottajat ja tuotanto

Tukea tuotannon vaiheisiin

Myyntiprosessin jälkeen saat meiltä tukea joka tuotannon vaiheessa – suunnittelu, toteutus, seuranta – erilaisiin teknisiin ja tuotannollisiin kysymyksiin sekä yhteyshenkilön koko tuotannon ajaksi suunnittelusta toteutukseen. Tuottaja vastaa, että viestisi, tapahtuman sisältö ja muut yhdessä sovitut asiat toteutuvat tuotannon eri vaiheissa.

Meiltä saat tukea tuotannon joka vaiheeseen

Kirsikkana kakun päälle saat meiltä One Stop Shop -periaatteella hybridi- ja virtuaalitapahtumiisi kaikki tarvittavat palvelut teknisistä tarpeista huippujuontajiin ja -esiintyjiin. Katso Pilttuustamme Ohjelmaa virtuaalitapahtumiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!