Fantastico Production logo valkoinen
Juontaja, ammatipuhuja, puhujakouluttaja

Christoffer Weiss

Juontaja, ammatipuhuja, puhujakouluttaja

Christoffer Weiss

Ammattinäyttelijä, jolla on vankka pohja kaikenlaiseen esiintymiseen  ja joka pystyy helposti omaksumaan roolin kuin roolin, yleisölle kuin yleisölle, tilanteessa kuin tilanteessa.

Puhumisen ammattilainen on dynaaminen ja energinen puhuja, jolla on laaja, yli parinkymmenen vuoden kokemus tapahtuma-alasta – tuottajana, puhujana, juontajana ja tietysti osallistujana. Yli 400 tapahtuman tuottajana, noin 40 maassa ja kuudella mantereella, Christoffer on käsitellyt satoja presentaatioita ensikertalaisista maailman huippupuhujiin ja siten nähnyt mikä toimii ja mikä ei.

Ammattipuhujakouluttajana Christoffer on haastatellut ja valmentanut ammattipuhujia Suomessa ja ulkomailla. Hän julkaisee Ammattipuhuja-podcastia ja on kirjoittamassa aiheesta kirjan. Christoffer on myös erittäin kokenut juontaja ja PR-henkilö, jolla on toistasataa tapahtumaa takanaan.

Opintoja Christoffer Weiss on opiskellut teatterikorkeakoulussa sekä Helsingissä että Los Angelesissa ja suorittanut teatteritaiteen kandidaattitutkinnon lisäksi “NLP Master Practitioner” ja “Kundalini Reiki Master” -sertifioinnit, kouluttautunut joogaopettajaksi sekä maailman ensimmäiseksi auktorisoiduksi Aivobic-ohjaajaksi.

Ammattinäyttelijänä Christofferilla on vankka pohja kaikenlaiseen esiintymiseen. Hän pystyy helposti omaksumaan roolin kuin roolin, yleisölle kuin yleisölle, tilanteessa kuin tilanteessa. Keikat onnistuvat sujuvasti kolmella kielellä. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, televisiosarjoissa ja teatterissa sekä tehnyt äänitöitä – esim. mainoksia ja spiikkauksia.

”Minun missioni on varmistaa ettei kenenkään tarvitse osallistua huonosti tuotettuihin tapahtumiin, kuunnellen tylsiä presentaatioita.” –Christoffer Weiss

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Christofferin erityistaitoja ovat ratsastus, elokuva- ja näyttämötaistelu, akrobatia, laulu (tenori), tanssi, stuntti/valjaat, laitesukellus, cross-fit ja jooga sekä taito soittaa klassista kitaraa, bassokitaraa, rumpuja ja lyömäsoittimia.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Christoffer Weiss kouluttamaan yrityksesi myyntihenkilöstöä puhumisessa ja esiintymisessä tai pitämään asiakastilaisuutesi ohjelman kulun ammattitaitoisesti ja napakasti kasassa – även på svenska and in English.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme