Fantastico Production logo valkoinen
Dj, saksofonisti

Dj Jetro

Dj, saksofonisti

Dj Jetro

”Dj Jetro oli ihan uskomaton Dj-ohjelmistonsa ja saksofoninsa kanssa. Hän sai porukat innostumaan ja tanssimaan. Koko ajan oli tanssilattialla vipinää.”

Dj Jetro tarjoaa asiakkailleen akustisen soittimen live-elämyksen yhdistettynä Dj-setin vaivattomuuteen ja käytännöllisyyteen. Jetro on koonnut monipuolista settilistaa vuosia – yhdistelmä klassikkobiisejä eri vuosikymmeniltä, säihkyviä ja rytmikkäitä soundeja sekä upeita saksofonisooloja. Etelä-Euroopan rantabaareista ja pool partyista inspiroituneena Jetro soittaa kesäistä, tyylikästä ja tanssittavaa musiikkia.

Jetron lavakarisma sekä energinen show takaavat kokonaisuuden, joka jää varmasti mieleen. Uniikissa 2-in-1 esityksessä yhdistyvät saksofonin ajaton soundi ja trendikäs Dj–ohjelmisto. Esiintyjänä Jetro on kulkenut taiturimaisen soittonsa ansiosta ympäri Euroopan lavoja ja kotimaassa keikkoja on kertynyt jo satoja.

Dj-setti & saksofoni – erinomainen yhdistelmä mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin yksityistilaisuuksista yritysjuhliin, pikkujoulubileisiin, jahtikeikoille, rantabaareihin, pool partyihin… Jetro on sekä Suomen että Englannin kansalainen, joten kansainvälisyytensä ansiosta erilaisten ihmisten kanssa kommunikointi on sujuvaa.

Olimme aikaisemmin kuulleet radiosta juontajan ylistystä juhlista, joissa Jetro oli ollut esiintyjänä. Päädyimme varaamaan hänet omiin häihimme ja meno oli luvatusti mieletöntä! Useampi ihmetteli, miten olimmekaan keksineet tällaisen esiintyjän.

Paras päätös hääjuhlaamme oli ottaa Jetro esiintymään. Hän sai koko porukan hyppäämään tanssilattialle. Vieraat olivat aivan ihmeissään, hänen hypätessä saksofonin kanssa tanssilattialle. Jetro oli koko ajan hymy huulilla ja selkeästi nauttii työstään. Todellakin iso suositus jos haluatte saada porukan viihtymään. Huikeeta.
Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Jetro on myös ammattitaitoinen hää-, tapahtuma- ja potrettikuvaaja! Innokkaana matkailijana ja seikkailijana Jetro rakastaa valokuvaamista karismaattisissa miljöissä.
Vinkki-kuvake

Vinkki

Jetro keikkailee saksofoninsa ja Dj-settinsä kanssa joustavasti eri puolilla Suomea – ota yhteyttä!

Dj Jetro

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme