Fantastico Production logo valkoinen
Lastenmusiikki

Fairytale Show

Lastenmusiikkiyhtye Fairytale Show
Lastenmusiikki

Fairytale Show

Fairytale Show – koko perheen energinen show, jossa Janely ja tanssiryhmä tulkitsevat laulaen, tanssien ja näytellen rakastettujen lastenelokuvien soundtrackit sekä niiden tunnelman. Show’ssa nähdään myös tuttuja hahmoja esimerkiksi elokuvista Aladdin, Leijonakuningas, Pocahontas, Frozen, Tähkäpää sekä Kaunotar ja Hirviö.

Fairytale Show on tarkoitettu lastentapahtumiin, kauppakeskuksiin, messuille, myymälöihin, huvipuistoihin, kylpylöihin, autoliikkeisiin, yritysten perhepäiviin, avajaisiin – minne vain, missä kohderyhmänä on koko perhe.

Esitys koostuu Janelyn ja 2–4 tanssijan show’sta sekä tarinoista. Siinä kuullaan ja nähdään lastenelokuvien ikivihreitä lauluja, jotka lapset ja lapsenmieliset tunnistavat. Show voidaan esittää englanniksi, suomeksi tai molemmilla kielillä.

Näyttävästi puvustettu show on suunniteltu laulajan ja tanssiryhmän sulavaan liikehdintään sekä eri teemoihin. Yhden esityksen kesto on 20–30 minuuttia. Esimerkiksi kauppakeskustapahtumaan mahtuu yhden päivän aikana 2–3 esityskertaa, jotka voivat hieman vaihdella sisällöltään ja hahmoiltaan. Satuhahmot kutsuvat myös lapset ja heidän vanhempansa osallistumaan esitykseen. Mukana olon tapahtumassa saa taltioitua yhteiskuvin esiintyjien kanssa.

Fairytale Show

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme