Fantastico Production logo valkoinen
Jazz

Janne Maarala Trio feat. Juki Välipakka

Janne Maarala Trio feat. Juki Välipakka
Jazz

Janne Maarala Trio feat. Juki Välipakka

”Perinnettä ylläpitävien muusikoiden osaaminen on parasta A-luokkaa. Bändin liiderinä toimii loistava pianisti Janne Maarala, jonka soitto on juuri sitä, mitä lääkäri on määrännyt. Juki Välipakan scat on täyttä rautaa meillä ja muualla, talossa ja puutarhassa.”   –Matti Nives (We Jazz)

Janne Maaralan Trion solistina on loistava jazzlaulaja Juki Välipakka, jonka taiturimainen scat- improvisaatio sytyttää jokaisen kuulijan. Yhtyeen ohjemistossa on laaja valikoima mm. Nat King Colen ja Frank Sinatran tutuksi tekemiä kappaleita. Yhtyeen tulkinnat nojautuvat vahvaan jazzperinteeseen mutta ovat samalla kekseliäitä ja persoonallisia.

Juki Välipakka (s. 1963) on valittu Suomen parhaaksi miespuoliseksi jazzlaulajaksi Jazzrytmit-lehden kriitikkoäänestyksessä vuosina 1996–1999, 200–2003 ja 2006–2007. Jukin äänenkäyttö on maassamme omaa luokkaansa. Hänellä on syvä hunajabaritoni sekä vahva tulkinta.

Pianisti Janne Maaralan soitto on virtuoottista, monipuolista ja luovaa. Vahvan svengin yhtyessä takaa komppipari basisti Sampo Tiittanen ja rumpali Thomas Törnroos.

Kokoonpano
Juki Välipakka – laulu
Janne Maarala – piano
Sampo Tiittanen – basso
Thomas Törnroos – rummut

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme