Fantastico Production logo valkoinen
Bilebändi

Jonna Ortju & NAMU

Jonna Ortju & Namu Fantastico Production
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Kuuntele Namun kappale Sangriaa
Katso Namun esittely

Bilebändi

Jonna Ortju & NAMU

Nämä kuusi ”namua” ei jätä ketään kylmäksi. Neidot pystyvät tykittämään menomusaa laidasta laitaan – mm. pop- ja iskelmäcovereita sekä jazzia ja svengaavaa soul-musiikkia – kaikki pelissä, hyvällä maulla ja rautaisella ammattitaidolla!

Jonna Ortju & Namu – säkenöivää naisenergiaa tilaisuuksiinne! Tämä herkullisen taitava, 6 naismuusikosta koostuva NAMU sai alkunsa keväällä 2018, kun upealle 2011 toimintansa aloittaneelle naisbändille piti keksiä uusi raflaava nimi. Olipa hipat sitten tanssilavalla, laivalla, ravintolassa, jazzklubilla tai suurella stagella kyllä pölähtää.

Tätä ei kannata missata, sillä vastaavaa ei ole Suomessa nähty. NAMU taipuu moneksi ja naisenergia pölisee!

NAMUn muusikot

° Jonna Ortju – laulu
° Marianne Heikkinen – rummut
° Sanna-Mari Savolainen – basso ja taustalaulu
° Juuli Kaukinen – kitara ja taustalaulu
° Mariam Vainio – koskettimet ja taustalaulu
° Laura Helander – saksofoni ja taustalaulu

Jonna Ortju – nainen NAMUn takana

Monipuolinen taiteilijamuusikko – Jonna Ortju on tarjoillut musiikkia esiintyen ja konsertoiden tunnelmasta toiseen monen eri kokoonpanon jäsenenä ja/tai solistina jo yli 20 vuotta. Keikkoja on ollut sekä koti-Suomessa että ulkomailla.

Hänen taipuisa ja monisävyinen äänensä on ihastuttanut niin jazzin, gospelin, soulin kuin myös pop- ja iskelmämusiikin saroilla. Suuri yleisö muistaa hänet kenties parhaiten vuoden 2016 tangofinalistina. Jonna laulaa edelleen usein taustalaulajana myös studiossa Suomen ykkösartistien kanssa – mm. Meiju Suvas, Marion Rung, Marita Taavitsainen, Maria Lund, Rainer Friman, Saija Tuupanen, Maarit Peltoniemi, Susanna Heikki, Sami Keskitalo, Kimmo Kouri…

Visionäärinä – Jonna Ortju on ollut kehittämässä ja tuotteistamassa myös useita matkailukohteita sisustuksen suunnittelusta lähtien sekä luonut mm. uusia satuhahmoja ja kokonaisia tuotebrändejä hyvin erityyppisille yrityksille.

Catering-toiminta – kehittyi muun toiminnan rinnalle muutaman viime vuoden aikana. Jonna rakastaa ihmisten palvelemista ja uusien reseptien suunnittelua. Hänen hyppysissään valmistuvat niin karjalainen pitopöytä, tapas-tarjoilut viineineen kuin kevyt kasvisruoka. Hän julkaisi keväällä 2019 ystävänsä Raisa Laineen kanssa Rakkaudella maustettu – Eteeriset öljyt keittiössä -ruokakirjan.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Jonna Ortjun Namupaja yhdistää taiteilijamuusikko Jonnan pitkän kokemuksen ja ammattitaidon viihteen,  musiikin, opetustyön ja teatterin maailmasta.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Kun haluat tarjota yrityksesi asiakkaille jotain aidosti erilaista ja säkenöivää, valitse illan bilekattaukseen NAMU!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme