Fantastico Production logo valkoinen
Mentalisti, taikuri, juontaja, puhuja

Jose Ahonen

Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Taikuutta koirille – Magic for dogs

Mentalisti, taikuri, juontaja, puhuja

Jose Ahonen

“Jose Ahosen olemus muistuttaa hieman amerikkalaisia kolleegoitaan, mutta hänen taiteensa salpasi yleisön täysin. Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi”

Uskomaton mentalisti – Jose Ahonen tarjoaa viihdettä ja ällistyttää vaativimmankin katsojan vieden hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

Jose Ahonen koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. Youtubessa julkaistu Taikuutta koirille -video nosti miehen maailmanmaineeseen. Sen jälkeen häneen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle. Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita muun muassa Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.

Kokenut kouluttaja – Jose Ahonen käyttää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Hän on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Hänen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi, ja kaikki luennot onnistuvat myös etänä.

Suuria saavutuksia – Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Hän on myös Suomen Taikapiirin jäsen, sekä Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustaja. Suomen Taikapiiri ry palkitsi Jose Ahosen alkuvuodesta 2024 arvostetulla Reijo Salminen -trofeella, joka myönnetään pitkäjänteisestä ja taidokkaasta työstä taikuuden parissa.

Jose Ahosen videoilla on 50 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Hän on saanut Timo Tuomivaara -palkinnon 2020 (Suomen Taikapiiri), ja City-lehti valitsi hänet kaupungin parhaaksi taikuriksi.

Jose on kirjoittanut kirjat Ajattele kuin mentalisti (Atena) sekä Huijauksen Anatomia (Readme) yhdessä Pete Poskiparran kanssa.

Jose Ahonen – Ajattele kuin mentalisti -luennot

– Tehokas havainnointi ja vaikuttaminen
– Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?
– Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?
– Vuorovaikutushakkerointi käytännössä
– Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?
– Väärin ymmärretty kehonkieli
– Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?
– Voiko valheita havaita?
– Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?
– Kuinka motivoida tehokkaasti?

Tilaa Jose Ahonen esiintymään – mentalismishow, kiertelevää lähimentalismia, luentoja, valmennusta!

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Nuorena miehenä Jose Ahonen teki myös musiikkia ja julkaisi kappaleita yhdysvaltalaisen levy-yhtiön kautta.

Vinkki-kuvake

Vinkki

”Jose Ahosen show on viihdyttävää ja taitavaa taikuutta. Esitys pitää yleisön otteessaan alusta loppuun ja sitä seuraa aivan ’äimän käkenä’. Kannattaa kokea!”

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme