Fantastico Production logo valkoinen
Blues & rock

Jukka Gustavson & Strandberg Project

Jukka Gustavson & Strandberg Project
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Strandberg Project – I Believe To My Soul – 2015-09-10 Sellosali, Finland

Blues & rock

Jukka Gustavson & Strandberg Project

Kosketinsoittaja/laulaja Jukka Gustavson on Suomen tunnetuimpia progressiivisen rock-musiikin legendoja. Hänen karismaattinen soittotyylinsä ja blues-sävytteinen lauluäänensä ovat olleet tavaramerkkeinä kaikissa tuotannoissa, joissa hän on ollut mukana vuosikymmenten aikana. Jukka tunnetaan parhaiten Wigwam-yhtyeen aikaisesta tuotannostaan.

Nyt Jukka on yhdistänyt voimansa bassovelho Jan-Olof Strandbergin johtaman Strandberg Projectin kanssa. Lopputuloksena on sellainen keitos progressiivista rockia ja verevää bluesia, että harvoin moista herkkua on ollut saatavilla tällä maaperällä.

Strandberg Projectin musiikki rakentuu vahvasti 1970 luvun progressiivisenrokin sekä bluesin ympärille, missä improvisoinnille on jätetty tilaa! Yhtye on julkaissut kahdeksan levyä ja yhdeksäs on tulossa vuonna 2017. Strandberg Project tekee säännöllisesti yhteistyötä kansainvälisten artistien kanssa kuten Ida Nielsen (Prince) Armand Sabal-Lecco (Paul Simon) Paul Jackson (Herbie Hancock) Mel Gaynor (Simple Minds) Michael Manring, James LoMenzo (Ozzy Osbourne, John Fogerty) Dominique Di Piazza (John McLaughlin)

Yhtyeessä soittavat:
Jukka Gustavson, laulu & kosketinsoittimet
Jan-Olof Strandberg, basso
Sami Virtanen, kitara
Jartsa Karvonen, rummut

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme