Fantastico Production logo valkoinen
Juontaja & stand up -koomikko

Jukka Puotila

Jukka Puotila Fantastico Production
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Jukka Puotila Show 2011

Lauantaiprojekti – Jukka Puotilan imitaatiopalvelu

Juontaja & stand up -koomikko

Jukka Puotila

Komiikan ja ilon monitaituri! Jukka Puotila Show yhdistää millintarkan imitaation ja stand up -komiikan ajankohtaisiin ilmiöihin ja klassikkohahmoihin. Rakastettu näyttelijä on myös asiakastilaisuutesi monikasvoinen seremoniamestari!

Työura ja esiintymiset – Maamme suosituimpiin ja laaja-alaisimpiin näyttelijöihin kuuluva Jukka Puotila toimi Suomen Kansallisteatterin vakituisena näyttelijänä vuosina 1984–2019. Hän on myös rakastettu imitaattori, koomikko ja juontaja niin elokuvissa kuin yritysjuhlissa.

Koulutus – Teatterikorkeakoulu, valmistui näyttelijäksi vuonna 1984.

Elokuvia – Jukka on näytellyt kymmenissä elokuvissa: Syksykierre (1981), Huomenna (1986), Harmagedon (1986), Pyörteissä(1990), Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva (1990), Muuttolinnun aika, Uuno Turhauro Helsingin herra ja Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet (1991), Mestari, Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät (1992), Uuno Turhapuron poika (1993), Kaikki Pelissä (1994), Levottomat 3 (2004), Äideistä parhain (2005), Suden vuosi (2007), Likainen pommi (2011), Kekkonen tulee! (2013) ja Vares – Sheriffi (2015).

Televisiosarjat – Jukka tunnetaan myös kymmenistä televisiosarjoista – Jukka Puotila Show, Kotikatu, Ruusun aika, Yökyöpeli, Iltalypsy, Tsa Tsa Tsaa sekä Kultajukka & kumppanit.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Jukalle myönnettiin  vuonna 2015 Pro Finlandia -mitali ansioistaan taiteen ja kulttuurin saralla.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Jukka yrityksesi virtuaalitapahtuman seremoniamestariksi tai syntymäpäiväsankarin yllätysesiintyjäksi!

Jukka Puotila Show elää ja uudistuu myös sinun yritysjuhlasi mukaan – ja saa etäosallistujatkin hytkymään naurusta! Klassikkohahmojen lisäksi mukana on päivän ilmiöitä viihteen, urheilun ja politiikan areenoilta.

Jukka Puotila

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme