Fantastico Production logo valkoinen
Kuoro, lauluyhtye

KaMu-kuoro

Ryhmäkuva Kamu-kuorosta
Kuoro, lauluyhtye

KaMu-kuoro

Kaarinalainen KaMu-kuoro on alunperin luokkakuoro. Sen pohjana on kaarinalaisen Valkeavuoren koulun musiikkiluokka 6b:n oppilaista muodostuva kuoro. Laulajia kuorossa oli 27 eli kaikki luokan oppilaat, poikia 9 ja tyttöjä 18. Nyt, kun kuoron alkuperäiset laulajat ovat siirtyneet yläkouluun, on kuoro muuttunut harrastustoiminnaksi ja sen ovet ovat auenneet muillekin taitaville laulajille.

Suuren lauluinnon vuoksi KaMu on saanut rinnalleen valmennuskuoro NaMun. NaMun vahvuus on nyt n.30 kaarinalaista alakouluikäistä lasta, KaMun 40 lasta ja nuorta.

KaMua on vuodesta 2010 johtanut Pekka Nebelung, joka toimi myös luokan luokanopettajana. Pekka Nebelung on alusta asti tähdännyt luokan kanssa laadukkaaseen musiikkikasvatukseen ja keskittynyt vahvasti kuorolauluun. Itsekin muusikko, musiikkipedagogiksi Turun taideakatemiasta valmistunut ja nyt Jyväskylän yliopistossa musiikkikasvatusta opiskeleva Nebelung on saanut lapset innostumaan tavoitteellisesta ja luovasta yhdessä laulamisesta.

KaMu on herättänyt kiinnostusta kaikkialla, missä se on esiintynyt. Se on jäänyt helposti mieleen sille ominaisen heleyden, puhtaan laulun ja aidon ja raikkaan lapsikuoroilmeensä vuoksi. KaMun vuosi 2014-2015 tuo haasteeksi ”isoksi kasvavat” poikalaulajat ja ohjelmisto ja sointi muuttuu väistämättä – mutta sehän on vain hienoa!

Suuri osa KaMun lauluista on kuoronjohtajan omia sovituksia, juuri KaMulle tehtyjä. Ohjelmistossa on paljon suomalaisille tuttuja lauluja mutta onpa seassa myös pieniä maistiaisia kuorolaulusta muualta maailmalta.
Iloisia hetkiä KaMun ja valmennuskuoro NaMun parissa!

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme