Fantastico Production logo valkoinen
Sinfoniaorkesteri

Lohjan kaupunginorkesteri

Lohjan kaupunginorkesteri esiintymässä
Sinfoniaorkesteri

Lohjan kaupunginorkesteri

Lohjan kaupunginorkesterin juuret ulottuvat vuoteen 1964, jolloin Lohjan Orkesteri aloitti toimintansa. Vuodesta 1998 lähtien Lohjan kaupunginorkesteri on toiminut nykyisellä nimellään.

Lohjan kaupunginorkesterin esittämä ohjelmisto on monipuolinen. Kausittainen ohjelma sisältää kamari-, viihde- ja kirkkomusiikkia sekä lasten ja nuorten musiikkia. Sinfoniat ja suuret vokaaliteokset kuuluvat myös olennaisesti orkesterin ohjelmistoon. Lohjan kaupunginorkesteri on vuosittain yhteistyössä suomalaisten huippukuorojen kanssa, kuten Cantores Minores, Suomen Filharmoninen kuoro ja Savonlinnan Oopperajuhlakuoro.

Orkesterin voimavara on sen nuorekas, innostunut ja laaja soittajisto, josta voidaan luontevasti muodostaa pienempiä kokoonpanoja kuin suuren sinfoniaorkesterin. Muunneltavuudestaan tunnettu Lohjan kaupunginorkesteri onkin toiminut niin Queen-musiikaalin ja Taikahuilu-oopperan orkesterina Hartwall-Areenalla kuin luotto-orkesterina suurten kansainvälisten tähtien, kuten Placido Domingon tai Jose Carreraksen, vierailessa Suomessa.

Lohjan kaupunginorkesteri on toiminut jo kolmen vuoden ajan Nordean asiakkaille suunnatun joulukonserttikiertueen orkesterina ja esiintynyt näissä konserteissa jo 25.0000 ihmiselle ympäri Suomen kirkkoja. Kiertueen solisteina ovat laulaneet Johanna Rusanen-Kartano ja vuonna 2009 orkesteria johti Markus Lehtinen.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme