Martti Vannas

Taikuri, hauska seremoniamestari ja muistikouluttaja

Moninkertaisesti palkittu Juontaja-taikuri Martti Vannas räjäyttää yrityksesi sanoman timantiksi ja hytkyttävän naurattavaksi taikuudeksi. Hän on myös lääkäri ja huikea muistikouluttaja, jonka referenssilista on henkeäsalpaava.

Kilpailut ja tunnustukset – Ravintolataikuuden Mestari 2001, Viihdeohjelmien Suomen Mestari 2002, Taikurien Kuningas 2003 ja Evento Awards -paras esiintyjä 2014.

Koulutus – Lääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2007.

Työtehtäviä – Martilla on 2500 keikan kokemus kolmelta mantereelta – Pekingistä Dubaihin ja Dubrovnikista Lontooseen. Hänellä on myös kymmenissä radio- ja tv-vierailuja eri medioissa vuosien varrella.

Referenssit – ”Olet paras esiintyjä, mitä olen ikinä nähnyt!” – Kirsti Paakkanen.

”Alusta loppuun asti mieletöntä ilottelua. Asiallisella tavalla pönttömäistä. Kerta kaikkiaan hieno juttu” – Jyrki Katainen.

”Martti Vannas on häikäisevä poikkeuskyky, jonka taikashow on dynamiittia. Hän parantaa ihmisiä taikuudellaan. Suurenmoinen mies, ihmeiden tekijä.” – Esa Saarinen.

“If the skill and talent of Martti Vannas could be in the form of a pill, it would most certainly be a worldwide sales success!” – Jonathan Fairest.

Julkaisut – Kukatahansa voi oppia muistamaan paremmin numeroita, salasanoja ja ihmisten nimiä. Martti on kirjoittanut aiheesta englanninkielisen kirjan: www.oneliners.fi

Tiesitkö?

Taikurien Kuningas -tittelin ansainnut Martti on esiintynyt yli 25 vuoden aikana lukuisille valtion päämiehille ja kuninkaille sekä kansainvälisten pörssiyritysten johtajille.

Vinkki

Martti moderoi virtuaalitilaisuutesi, haastattelee vieraita, opettaa nimien muistitekniikoita sekä yllättää tilannekomiikallaan ja lähitaikuudellaan – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi! Voit tilata Martilta myös hauskan ja ainutlaatuisen muistikoulutuksen!

Linkkejä

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme