Fantastico Production logo valkoinen
Taikuri, hauska seremoniamestari ja muistikouluttaja

Martti Vannas

Taikuri Martti Vannas
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

LinkedIn

Facebook

Instagram

Youtube-kanava

Juonto

Taikuus

Taikuri, hauska seremoniamestari ja muistikouluttaja

Martti Vannas

Moninkertaisesti palkittu Juontaja-taikuri Martti Vannas räjäyttää yrityksesi sanoman timantiksi ja hytkyttävän naurattavaksi taikuudeksi. Hän on myös lääkäri ja huikea muistikouluttaja, jonka referenssilista on henkeäsalpaava.

Kilpailut ja tunnustukset – Ravintolataikuuden Mestari 2001, Viihdeohjelmien Suomen Mestari 2002, Taikurien Kuningas 2003 ja Evento Awards -paras esiintyjä 2014.

Koulutus – Lääketieteen lisensiaatti, Helsingin yliopisto 2007.

Työtehtäviä – Martilla on 2500 keikan kokemus kolmelta mantereelta – Pekingistä Dubaihin ja Dubrovnikista Lontooseen. Hänellä on myös kymmenissä radio- ja tv-vierailuja eri medioissa vuosien varrella.

Referenssit – ”Olet paras esiintyjä, mitä olen ikinä nähnyt!” – Kirsti Paakkanen.

”Alusta loppuun asti mieletöntä ilottelua. Asiallisella tavalla pönttömäistä. Kerta kaikkiaan hieno juttu” – Jyrki Katainen.

”Martti Vannas on häikäisevä poikkeuskyky, jonka taikashow on dynamiittia. Hän parantaa ihmisiä taikuudellaan. Suurenmoinen mies, ihmeiden tekijä.” – Esa Saarinen.

“If the skill and talent of Martti Vannas could be in the form of a pill, it would most certainly be a worldwide sales success!” – Jonathan Fairest.

Julkaisut – Kukatahansa voi oppia muistamaan paremmin numeroita, salasanoja ja ihmisten nimiä. Martti on kirjoittanut aiheesta englanninkielisen kirjan: www.oneliners.fi

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Taikurien Kuningas -tittelin ansainnut Martti on esiintynyt yli 25 vuoden aikana lukuisille valtion päämiehille ja kuninkaille sekä kansainvälisten pörssiyritysten johtajille.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Martti moderoi virtuaalitilaisuutesi, haastattelee vieraita, opettaa nimien muistitekniikoita sekä yllättää tilannekomiikallaan ja lähitaikuudellaan – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi! Voit tilata Martilta myös hauskan ja ainutlaatuisen muistikoulutuksen!

Martti Vannas

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme