Fantastico Production logo valkoinen
Blues

Micke Björklöf & Blue Strip

Micke Björklöf & Blue Strip
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Bändin omat kotisivut

Blues

Micke Björklöf & Blue Strip

Bändin johtohahmo, laulaja Micke Björklöf perusti BlueStrip -yhtyeen 1990-luvun alussa basisti/lauluntekijä Seppo Nuolikosken kanssa. Alkuaikoina bändin ohjelmisto koostui lähinnä rock- ja blues covereista. Nykyään tuotanto on omaa ja tyylilajiksi on vakiintunut blues & roots -musiikki. Bändi on toiminut nykyisessä kokoonpanossaan yli viisitoista vuotta ja se on yksi suosituimmista livebändeistä omassa genressään.

Blue Stripin energinen ja positiivinen lavaesiintyminen on tuonut yhtyeelle laajan ja uskollisen kuulijakunnan. Satojen klubi-keikkojen ohella tämä ahkera keikkabändi on esiintynyt kaikilla merkittävillä suomalaisilla jazz/blues -festivaaleilla, mm. Puistoblues, Pori Jazz, Rauma Blues ja Imatra Big Band Festival. Blue Stripillä on esiintynyt ulkomailla mm. Saksassa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Puolassa, Itävallassa, USA:ssa ja Unkarissa.

Blue Strip on koko olemassaolonsa ajan pyrkinyt luomaan persoonallista ja mielenkiintoista musiikkia. Valtaosasta kappaleita vastaa ilmiömäinen kitaristi/laulaja Ville ”Lefty” Leppänen, jota pidetään yhtenä Euroopan parhaista slidekitaran soittajista. Hänen sielukas ja idearikas soittonsa on muodostunut yhdeksi Blue Stripin tavaramerkeistä. Bändin ainutlaatuisuutta ilmentää malletvirtuoosi Timo Roiko-Jokelan käsittelemä MalletKAT, joka on livekeikoilla korvannut aiemmin käytetyn vibrafonin. Rumpali Teemu Vuorelan ja perkussionisti Roiko-Jokelan kekseliäs vuoropuhelu ja rohkea rytmi-iloittelu luo biiseihin tässä genressä harvinaista draamallista ulottuvuutta ja mielekkyyttä.

Micke Björklöf & Blue Strip on:
Micke Björklöf: Laulu, huuliharppu, kitara
Lefty Leppänen: Kitarat, laulu
Teemu Vuorela: Rummut
Seppo Nuolikoski: Basso, laulu
Timo Roiko-Jokela: Perkussiot, MalletKAT

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme