Fantastico Production logo valkoinen
Tanssiorkesteri

Millhill Big Band

Tanssiorkesteri

Millhill Big Band

Millhill Big Band tuo loistokkuutta ja romantiikkaa juhliinne. Yhtenäisesti pukeutunut iso orkesteri kiiltävine soittimineen ja tyylikkäine nuottitelineineen on verraton juhlatunnelman luoja.

Millhill Big Band – on esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa häistä ja merkkipäivistä yritysten juhliin ja kansainvälisiin kongresseihin. Miellyttävin ja kiehtovin tanssimusiikki koostuu hyvin sovitetuista ja taidolla esitetyistä big band -sävelmistä. Myös orkesterin laulusolistin esittämät melodiat ovat omiaan houkuttelemaan yleisön tanssilattialle.

Ohjelmisto – tuttuja ikivihreitä kappaleita, jotka samalla edustavat kansainvälisesti suosittuja tanssilajeja. Ohjelmiston pääpaino onkin perinteisessä big band -musiikissa, joka voi olla sekä riehakkaan rytmikästä että nostalgisen tunnelmoivaa.

Toiveet huomioidaan – Jotta omat juhlanne onnistuisivat kaikkien mieliin jäävällä tavalla, orkesterin johto keskustelee mielellään erikoistoivomuksistanne. Tarvittaessa teille räätälöidään oma ohjelmisto erityistilaisuuksiinne.

Kimmo Leppälä – Millhill Big Bandin johtaja on monipuolinen klarinetisti, saksofonisti ja säveltäjä. Leppälä valmistui vuonna 1990 Sibelius-Akatemiasta, jossa hän opiskeli klarinetinsoiton ohella myös säveltämistä. Leppälä on kantaesittänyt lukuisten suomalaissäveltäjien teoksia, ja tuonut aika ajoin esille myös omaa kamarimusiikkituotantoaan.

Leppälä on Lohjan kaupunginorkesterin klarinetin äänenjohtaja. Big Bandin lisäksi hän johtaa Lohjan kaupunginorkesterin lattarihenkistä viihdekokoonpanoa, Arribaa. Hän soittaa myös lukuisissa orkestereissa, kuten Avantissa, Uusinta-kamariorkesterissa, Ooppera Big Bandissa ja Zylinder-triossa. Lisäksi Leppälä tekee tiivistä yhteistyötä erityisesti pianisti Ilmari Räikkösen, tenori Jyrki Anttilan ja sopraano Angelika Klasin kanssa. Välillä Leppälää nähdään myös vierailevana saksofonistina pienemmissä kokoonpanoissa.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Orkesteri esiintyy myös pienempänä kokoonpanona – asiakkaan toiveiden ja tilaisuden teeman mukaisesti.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Millhill Big Band yritys- tai yksityistilaisuuteesi, kun haluat hyvää musiikkia. Yhteistyö lukuisten eri solistien kanssa takaa asiakkaalle juuri hänen toiveitaan vastaavan elämyksen. 

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme