Mill Hill Big Band

Tanssiorkesteri

Mill Hill Big Band tuo loistokkuutta ja romantiikkaa juhliinne. Orkesterimme on esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa, häistä ja merkkipäivistä yritysten juhliin ja kansainvälisiin kongresseihin. Tiedämme kokemuksesta, että miellyttävin ja kiehtovin tanssimusiikki koostuu hyvin sovitetuista ja taidolla esitetyistä big band sävelmistä. Yhtenäisesti pukeutunut iso orkesteri kiiltävine soittimineen ja tyylikkäine nuottitelineineen on sinänsä verraton juhlatunnelman luoja.

Entä Mill Hill Big Bandin ohjelmisto? Hyvän tanssiorkesterin ohjelmistoon kuuluu tuttuja ikivihreitä kappaleita, jotka samalla edustavat kansainvälisesti suosittuja tanssilajeja. Ohjelmistomme pääpaino onkin perinteisessä big-band musiikissa, joka toisaalta voi olla riehakkaan rytmikästä, toisaalta nostalgisen tunnelmoivaa. Myös orkesterimme laulusolistin esittämät melodiat ovat omiaan houkuttelemaan juhlayleisön tanssilattialle.

Jotta omat juhlanne onnistuisivat kaikkien mieliin jäävällä tavalla, keskustelemme mielellämme erikoistoivomuksistanne. Tarvittaessa räätälöimme Teille oman ohjelmiston erityistilaisuuksianne silmälläpitäen.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme