Fantastico Production logo valkoinen
Pianisti

Mindaugas Neverovas

Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Chopin

F.Liszt Liebestraum

Chattanooga Choo Choo

My Heart Will Go On

Pianisti

Mindaugas Neverovas

Miltä kuulostaisi yrityksesi vuosijuhla tai pikkujoulut 1920-luvun jazzklubilla, belle époque -vuosien tanssiaisissa tai Oscar-gaalassa? Pianomusiikki tuo tyylikkään lisän niin suurempiin yritystapahtumiin kuin intiimeihin cocktail- tai yksityistilaisuuksiin.

Kokenut pianisti – joka on menestynyt useissa kansainvälisissä pianokilpailuissa. Vuonna 2014 hänet valittiin finalistiksi Viron kansallisessa pianokilpailussa. Hän on myös osallistunut kahdesti Music Without Limits -kilpailuun Druskininkaissa ja voittanut palkinnon molemmilla kerroilla. Vuonna 2007 hän voitti kolmannen palkinnon W. A. Mozart -pianokilpailussa Klaipėdassa. Hän esiintyy säännöllisesti musiikkifestivaaleilla Suomessa sekä ulkomailla ja on suosittu muusikko myös yritys- ja yksityistilaisuuksissa.

Neverovas on konsertoinut aktiivisesti solistina, kamarimuusikkona sekä lied-pianistina Ranskassa, Saksassa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Kreikassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Hän on myös esiintynyt Viron Radion Sinfoniaorkesterin, Liettuan Musiikkiakatemian orkesterin, Camerata Klaipėdan ja Collegium Musicum Turku -orkesterin solistina.

Hän on opiskellut improvisaatiota sekä säestystä ja soveltanut osaamistaan käytännössä useiden kuorojen harjoituspianistina. Hän on esiintynyt muun muassa maineikkaan Suomalaisen Kamarikuoron säestäjänä.

Laaja ohjelmisto – Neverovaksen ohjelmisto kattaa laajan skaalan musiikkityylejä aina klassisesta romanttiseen musiikkiin, elokuvamusiikkiin sekä poppiin ja jazziin. Kamarimuusikkona ja lied-pianistina Neverovas on tottunut tekemään yhteistyötä ja konsertoimaan sekä laulajien että instrumentalistien kanssa.

Opinnot – Mindaugas Neverovas valmistui pianistiksi ja kamarimuusikoksi Viron musiikkiakatemiasta keväällä 2015. Hänen opettajiaan ovat olleet mm. Valeria Resjan, Peep Lassmann, Aleksandra Juozapėnaite-Eesmaa, Jurgis Karnavičius ja Daumantas Kirilauskas. Vuosina 2012–2014 hän opiskeli lisäksi Sibelius-Akatemiassa Liisa Pohjolan ja Eero Heinosen johdolla. Liediä ja kamarimusiikkia hän on opiskellut mm. Helin Kaptenin ja Ilmo Rannan kanssa. Vuonna 2019 hän valmistui musiikkipedagogiksi Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Myös duona – Vuonna 2016 hän perusti Duo Baltica -yhtyeen yhdessä sellisti Johannes Tepon kanssa.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Mindaugas Neverovas tarjoaa piano-opetusta neljällä eri kielellä – liettuaksi, englanniksi, suomeksi ja venäjäksi. Tähän mennessä hänellä on ollut oppilaita peräti 30 eri maasta!

Vinkki-kuvake

Vinkki

Voit tilata juhliisi valmiin musiikkipaketin – Klassiset mestariteokset, Kepeää jazzia, Kauneimmat hitaat, Kuin elokuvasta, Hääpaketti tai Kun joulu on. Kaikki paketit ovat räätälöitävissä ja voidaan toteuttaa itsenäisinä konsertteina tai tilaisuuden muun ohjelman puitteissa.

Mindaugas Neverovas

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme