Fantastico Production logo valkoinen
Digiharmonikan maailmanmestari & viihdelaulaja

Netta Skog

Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Jean Sibelius Finlandia

Game of Thrones theme

Have Yourself a Merry Little Christmas -Laulu & harmonikka

Tuore maailmanmestari Radio Voicen vieraana

Nightwish feat. Netta Skog

 

 

Digiharmonikan maailmanmestari & viihdelaulaja

Netta Skog

Riemukas digiharmonikkavirtuoosi ja suuren yleisön tunnelman nostaja! Netta Skogin yhden naisen orkesteri sykähdyttää niin hevillä, popilla kuin klassisella ohjelmistollaan.

Kilpailuja ja tunnustuksia – Digiharmonikan maailmanmestari Coupe Mondiale -kilpailussa 2015, Tangomarkkinat-laulukilpailun finalisti 2013, Roland V-accordion -digiharmonikan Pohjoismaiden mestari. Kultainen harmonikka -kilpailun ja Minä soitan harmonikkaa -kilpailun voittaja 2006.

Vuoden esiintyjä -finalisti Evento Awards 2020.

Suomen Harmonikkaliitto on valinnut Vuoden Harmonikkataiteilijaksi 2024 Lohjalta ponnistavan digiharmonikan multitalentin Netta Skogin!

Esiintymiset – Netta on kiertänyt maailmaa hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, kuten Nightwishin, Children of Bodomin, Mokoman ja Turmion kätilöiden keikoilla. Netan oma The Greatest Movies of All Time – kiertue oli menestys.

Ohjelmisto – Vaikka Netta tunnetaankin pääasiassa hevimetallin maailmassa, hänen musiikillinen vahvuutensa on monipuolisuus. Hän koostaa ohjelmistonsa aina tilaisuuden mukaan – pop-rock-tyylistä elokuva- ja joulutunnelmaan tai jopa klassiseen musiikkiin.

Netta otti yleisönsä todella ammattitaitoisesti. Oli mukava ja viihdyttävä ilta. Meillä on säätiön hallituksessa musiikin harrastajia, joten Netta ei aivan helpolla päässyt, kun antoi luvan kysellä.
– Asiamies, FT Markku Lämsä, Istrumentariumin Tiedesäätiö sr
Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Netta on maamme ainoa digihaitaristi, joka lisäksi laulaa!

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Netta yritys- tai yksityistilaisuutesi tähdeksi – saat kokonaisen orkesterin, jossa harmonikan soundia ei välttämättä edes kuule! Tämä show on koettava itse!

Netta Skog

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme