Netta Skog

Digiharmonikan maailmanmestari & viihdelaulaja

Riemukas digiharmonikkavirtuoosi ja suuren yleisön tunnelman nostaja! Netta Skogin yhden naisen orkesteri sykähdyttää niin hevillä, popilla kuin klassisella ohjelmistollaan.

Kilpailuja ja tunnustuksia – Digiharmonikan maailmanmestari Coupe Mondiale -kilpailussa 2015, Tangomarkkinat-laulukilpailun finalisti 2013, Roland V-accordion -digiharmonikan Pohjoismaiden mestari. Kultainen harmonikka -kilpailun ja Minä soitan harmonikkaa -kilpailun voittaja 2006.

Vuoden esiintyjä -finalisti Evento Awards 2020.

Esiintymiset – Netta on kiertänyt maailmaa hevibändien matkassa 16-vuotiaasta lähtien sekä vieraillut isojen bändien, kuten Nightwishin, Children of Bodomin, Mokoman ja Turmion kätilöiden keikoilla. Netan oma The Greatest Movies of All Time – kiertue oli menestys.

Ohjelmisto – Vaikka Netta tunnetaankin pääasiassa hevimetallin maailmassa, hänen musiikillinen vahvuutensa on monipuolisuus. Hän koostaa ohjelmistonsa aina tilaisuuden mukaan – pop-rock-tyylistä elokuva- ja joulutunnelmaan tai jopa klassiseen musiikkiin.

Tiesitkö?

Netta on maamme ainoa digihaitaristi, joka lisäksi laulaa!

Vinkki

Tilaa Netta virtuaalitapahtumasi tähdeksi – saat kokonaisen orkesterin, jossa harmonikan soundia ei välttämättä edes kuule! Tämä show on koettava itse!

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme