Fantastico Production logo valkoinen
Trubaduuri, viihdeartisti

Petri Pietilä

Trubaduuri Petri Pietilä kitaransa kanssa
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Trubaduuri Petri Pietilä

Pietilä–Salomaa Duo

Trebles-trio

Sorja – Wawe

The Bluegaloos

Trubaduuri, viihdeartisti

Petri Pietilä

Monipuolinen muusikko, joka keikkailee kitaransa kanssa trubaduurina, mutta keikkailee myös useissa kokoonpanoissa – mm. Pietilä-Salomaa Duossa, Trebles-triossa, Sorja-triossa, The Bluegaloos -kvintetissä ja Rekola Street Bandissä.

Petri Pietilä on helsinkiläinen ammattimuusikko, jolla on kokemusta esiintymisestä jo kahdenkymmenen vuoden ajalta. Hän on suorittanut ammattimuusikon tutkinnot Helsingin AMK:ssa sekä Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa pääaineenaan kitara.

Trubaduuri – sopii kaikkiin tilaisuuksiin, joihin tarvitaan ohjelmaa luomaan tunnelmaa. Akustinen kitara ja laulu soveltuu niin yritystilaisuuksien taustalle kuin vauhdikkaimpiinkin juhliin. Myös yksityishenkilöiden järjestämät keikat onnistuvat.

Monipuolinen ohjelmisto – koostuu pop- ja rockhiteistä, iskelmistä, evergreeneistä, laulelmista, lattareista jne. Keikalla esitettävät kappaleet valikoituvat ohjelmistoonasiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen vaatimin ehdoin. Erikseen sovitusti joitain kappaleita on mahdollista esittää myös ohjelmiston ulkopuolelta. 

Live Musavisa – Live Musavisa on hauska musiikkitietokilpailu, jossa kilpaillaan joko joukkueittain tai yksittäin elävän musiikin tahdittamana. Kannattaa kokeilla! Lue lisää › Musavisa

Pietilä–Salomaa Duo

Kitara-saksofoni-yhdistelmä on loistava tilaratkaisu, kun halutaan pieneen tilaan mahtuva energinen ja monipuolinen pikkubändi. Duon laaja ohjelmisto koostuu kotimaisista ja ulkomaisista pop- ja rockhiteistä, iskelmistä, jazzista, evergreeneistä, lattareista jne. Duo keikkailee ahkerasti muun muassa häissä, syntymäpäivillä, yritystilaisuuksissa ja monissa muissa tapahtumissa.

Trebles-trio

Helsinkiläinen, kokeneista ammattimuusikoista koostuva bändi. Kokoonpanossa soi kitara, saksofoni ja kosketinsoittimet. Monipuolinen ohjelmisto koostuu pop- ja rockhiteistä, iskelmistä, evergreeneistä, jazzista, lattareista jne. Olipa tilaisuutesi luonne rennot bileet tai arvokkaan juhlava, Trebles on juuri oikea valinta.

Sorja

Sorja on trio, joka esittää tyylikästä ja tunnelmallista bossa novaa, jazzia ja ikivihreitä kappaleita suomeksi ja englanniksi. Kokoonpanoon kuuluvat laulu, saksofoni/huilu sekä akustinen kitara. Sorja on räätälöity erityisesti tilaisuuksiin joihin tarvitaan rauhallista ja tyylikästä taustamusiikkia. Tällaisia ovat esimerkiksi yritysten asiakastilaisuudet, kokkarit, karonkat jne.

Sorja tulkitsee mm. useita legendaarisia kappaleita Antonio Carlos Jobimilta ja Joao Gilbertolta sekä sovittamiaan suomalaisia klassikoita – mm. Toivo Kärkeä, Veikko Samulia ja Rauno Lehtistä. Sorjan repertuaari yltää kuitenkin tarvittaessa myös aina perinteisestä tanssimusiikista loppuillan bilemusiikkiin, joten kaikkeen valmis trio on erinomainen valinta myös esim. hääjuhliin.

Kompaktin trion tilantarve on hyvin vähäinen ja äänentoistolaitteistoa voidaan tarpeen mukaan vähentää tai lisätä esiintymistilasta riippuen. Kokoonpanoa voidaan tarvittaessa laajentaa bassolla ja/tai rummuilla.

The Bluegaloos

Tämä kvintetti tarjoilee musiikkinsa juuri sopivan mausteisena. Kuvittele itsesi Frenchmen Streetin musiikkikadulle New Orleansin öiseen sykkeeseen ja anna rytmin puhua puolestaan. Musiikillisia esikuvia ovat mm. Dr. John, Allen Toussaint sekä Professor Longhair. Myös muut tutut kappaleet saavat rytmikäsittelyn Lousianalaiseen tyyliin. Yhtye esiintyy säännöllisesti mm. Storyville Jazz Clubilla Helsingissä.

Petri Pietilä  Kitara & laulu
Johannes Salomaa Saksofoni
Risto Kumpulainen  Koskettimet
Timo Tuppurainen  Basso
Niklas Ahlsved  Rummut
Markus Jaatinen  Perkussiot

Rekola Street Band

Korona-ajasta syntyi myös jotain hyvää! Tämä terassijameista käyntiin lähtenyt torvisoittokunta lennättää sinut New Orleansin kaduille tanssimaan.

Petri Pietilä Kitara & laulu
Jay Kortehisto  Pasuuna & laulu
Mikko Pettinen  Trumpetti & laulu
Johannes Salomaa  Saksofoni
Miika Jämsä Sousafoni
Thomas Rönnholm Rummut

Profiilikuva Terhi Maidell

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Trubaduuri Petri Pietilän seurassa pääset näyttämään musiikkitietosi hauskassa Musa Visassa

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa trubaduuri-kitaristi Petri Pietilä yksin tai duo-, trio-, kvintetti- tai sekstetti-kokoonpanossa – elävää musiikkia kaikkiin tilaisuuksiin.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme