Fantastico Production logo valkoinen
Lauluyhtye

SoulSisters

Soul Sisters esiintymässä lavalla
Lauluyhtye

SoulSisters

SoulSisters on jo yli kymmenen vuotta maita ja mantuja kiertänyt taitava ja kokenut lauluyhtye. Anna Wiksten sekä Pi ja Heidi Kiviharju versioivat omin sovituksin ja bändin säestyksellä monipuolisesti laajaa ohjelmistoa, nykysoulista vanhaan swingiin. Vahva lauluharmonia, karisma ja naisenergia vievät kuulijan mukanaan ja takaavat loistavan illan!

SoulSisters esittäytyy

Anna

Kuulaana ja kirkkaana kuin kuunsirppi – Anna leikkaa svengaavan lauluharmonian ytimeen. Mikä tahansa kappale saa arvoisensa käsittelyn, kun äänentarkkuus ja rytmiikka ovat vakaita kuin peruskallio. Tämä soulsisko rakastaa juurevaa bluesia ja hitaita aamuja. Annaa voi kuulla myös kokoonpanoissa Juurakko tai Hans On The Bass.

Pi

Ryhmän järjen ääni ja mahdollistaja – Pi pitää langat käsissä ja aikataulut kasassa. Tämä musiikkiteknologinen mama ymmärtää miten laitteista ja kappaleista saa kaiken irti. Tuo viimeisen silauksen kolmikon soundiin hunajaisella äänellään. Viihtyy myös huilistina ja äänitutkijana elektronisen musiikin parissa.

Heidi

Valot, ääni, action! – Heidin mielestä esityksen paras anti on yhteys, jonka esiintyjä luo yleisöönsä. Herkästä huokauksesta murinaan – tämä tarinankertoja käyttää ilmeikästä ääntään laajalla skaalalla. Englantilaisen kirjallisuuden maisteri ja sanaseppo Heidi löytyy Soulsiskojen lisäksi myös räppäreiden Rauhatäti sekä Pyhä Lehmän keikoilta tai ihan vaan nenä hyvässä kirjassa.

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme