Liisa Kapanen

Myyntijohtaja

Karjalaisena tahtonaisena Liisa on luotettava ja rautainen tapahtumatuotannon ammattilainen, jonka projektit ja aikataulut pitävät. Fantastico Productionissa hänen vastuualueinaan ovat taiteilija- ja ohjelmamyynti sekä tapahtumatuotantojen projektinhallinta.

Liisan 40-vuotinen työura Nordeassa asiakaspalvelupäällikkönä, yritysasiakasvastuullisena, kouluttajana ja pankinjohtajana huipentui Nordean 150-vuotisjuhlavuoden koordinointiin. Jean Sibelius -koulutusorkesterin yhteyshenkilönä toimiminen imaisi Liisan mukaan kulttuuri- ja musiikkituotantoon sekä antoisaan yhteistyöhön Fantastico Production Oy:n kanssa.

Klassisen musiikin kuunteluun Liisa sai innostuksen jo lukioaikanaan. Silloinen Joensuun tyttölyseon musiikinopettaja vei ”tipulan tytöt” usein musiikkikirjastoon, istutti oppilaat pehmeiden nahkatuolien uumeniin – kuulokkeet korville ja partituurit syliin. Kaunis ja melodinen musiikki virtasi hämärässä musiikkihuoneessa lähtemättömästi nuoren tytön tajuntaan.

Vapaa-ajallaan Liisa on Naisten Pankin monitoiminainen. Hän on toiminut vapaaehtoisena yritysvarainhankinnan vetäjänä ja Naisten Pankin johtoryhmän puheenjohtajana sekä erilaisissa projekteissa, joissa tarvitaan sitoutunutta tekijää – kehitysmaiden naisten hyväksi. Naisten ja tyttöjen tasa-arvoinen asema, itsenäisyys sekä mahdollisuus koulutukseen ja omaehtoiseen toimeentuloon ovat aina olleet Liisalle tärkeitä oikeuksia, niin Suomessa kuin kehitysmaissa.

Järjestelmällinen tehopakkaus on myös aurinkoinen ja sydämellinen isoäiti, jolle luonto, linnut ja hyötyliikunta ovat elämäntapa.

Tiesitkö?

Liisa tarkkailee ympäristöään usein myös kameran linssin läpi! Hän haastaa itsensä kuvaamaan vaikkapa 150 eri lintulajia vuoden aikana.

Ei kannata jouten olla – tartu hetkeen!

Palaa edelliselle sivulle