Fantastico Production logo valkoinen
Toimitusjohtaja

Minna Pentti

toimitusjohtaja Minna Pentti promokuva
Toimitusjohtaja

Minna Pentti

Viihde- ja kulttuurialan monitoiminaisena Minna hallitsee kokonaisuudet ja yksityiskohdat. Hän on toiminut lähes kaikissa viihdebisneksen rooleissa – markkinoinnista sponsorointiin ja suurten hankkeiden tuottamiseen. Laajasta yhteistyöverkostostaan Minna löytää jokaiseen tilaisuuteen sopivat ammattilaiset ja yhteistyökumppanit.

Minna perusti Fantastico Music Oy:n vuonna 2001, aluksi klassisen musiikin artistien edustukseen. Hän luopui yhtiön hallinnosta loppuvuonna 2018 ja perusti oman Fantastico Production Oy Ltd:n. Tämän yhtiön vahvinta aluetta on tapahtumatuotanto, johon taiteilija-agentuuritoiminta antaa loistavan pohjan.

Minna on ollut luomassa mm. Jean Sibelius Orkesteri -koulutushanketta Nordealle ja toiminut sen toiminnanjohtajana. JSO on ollut Suomen mittavimpia ja pisimpään jatkuneita kulttuurisponsorointihankkeita.

Minna on arvostettu ja pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka ammentaa vahvasta kokemuksestaan nopeasti realistisia ideoita, kustannustehokkaasti. Hän kuuntelee ja ymmärtää asiakkaan tarpeita herkällä korvalla sekä luo heille uutta sisältöä ja markkina-arvoa.

Viihdeuralle Minna napattiin parikymppisenä 1990-luvulla, kun Yle halusi pestata tuoreen Miss Paritanssi -kisan voittajan tanssiasiantuntijaksi Tanssit Stadissa -viihdeohjelmaan. Yle koulutti Minnaa silloisessa Radio- ja televisioinstituutissa eri media-alan tehtäviin. Sittemmin Minna juonsi television viihdeohjelmia, kuten Euroviisuja ja viihdekonsertteja.  Hän toimi televisiotuotannon monipuolisissa tehtävissä mm. Spede-yhtiöissä ja Story Filmissä. Tämän lisäksi Minna teki lukuisia juontokeikkoja ympäri maata ja toimi viihdealan yritysten palveluksessa artistipromootio- ja viestintätehtävissä.

Kannustavana esimiehenä Minna tuntee tiimiläistensä vahvuudet ja auttaa heitä onnistumaan yhdessä – sekä nauttimaan omasta työstään. Kotioloissa hän on urhea leijonaemo, ja lähimmät ystävät tuntevat hänet hauskana seuraihmisenä.  Positiivisen kilpailuhenkinen Minna tunnetaan vauhdikkaista urheiluharrastuksistaan.

Lataa › Minnan CV

Tiesitkö?

Monien urheilulajien Minna on aina valmis pelaamaan tennistä!

llman kovaa työtä ei synny tulosta – no pain no gain.

Lue lisää meistä