Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

KokoNaiset – Laura Voutilaisen uusi aluevaltaus!

Laura Voutilaisen seurassa Maija Kiljunen ja Merja Kyhyräinen

Korona vei myös upean ja energisen Laura Voutilaisen keikat, mutta antoi sysäyksen pitkäaikaisen haaveen toteuttamiselle – naiseuden sanansaattajana.

Naisten hyvinvointi on ollut aina minulle tärkeää. Siksi haluan haastaa kaikki naiset mukaan löytämään sisäisen kuningattarensa. Luvassa on riemua, musiikkia ja yhteisöllisyyttä!

KokoNaiset – tietoa, tunnetta ja treeniä! Äitiysliikunta-akatemian terveys- ja liikunta-alan ammattilaisista koostuva KokoNaiset-tiimi tarjoaa Lauran kanssa tunnetta, tietoa ja treeniä – koko naisen mitalle. Naisen hyvinvointi on tärkeää myös kumppanille ja koko perheelle.

Kaivattua yhteistyötä tapahtuma-alalle! Koko koronan rokottama tapahtuma-ala tarvitsee kiihkeästi uusia, eri liiketoiminta-aloja yhdistäviä tuotteita. Yhteistyökumppaniksi Laura löysi tapahtumatuotantoihin erikoistuneen energisen naistiimin.

Kun Laura otti yhteyttä, lähdimme heti innokkaasti mukaan kehittämään tätä terveyttä, musiikkia sekä vaate- ja tapahtuma-aloja yhdistävää konseptia. Juuri tällaisia uusia tuotteistuksia tarvitaan, kun valtaosa tapahtumista käydään nyt verkon välityksellä, Fantastico Production Oy:n toimitusjohtaja Minna Pentti kertoo.

Lauran juontamia asiantuntijatietoiskuja, musiikkia ja jumppatreeniä tarjoavia ohjelmapaketteja on nyt saatavilla niin yritysten virkistyspäivien virtuaali- ja hybriditapahtumiin kuin koko kansan livetapahtumiin. 

Videotervehdys naistenpäivän kunniaksi!

Tapahtumakonseptin tunnuksena toimii Lauran vuonna 2012 julkaiseman Kokonainen nainen -hitin uusi sovitus. KokoNaiset – sävellys Maki Kolehmainen, sanat Laura Voutilainen, sovitus Lasse Piirainen & Laura Voutilainen Band sekä miksaus Jyri Sariola.

Kuvat ja video – Jyri Sariola, Mimix Studios

Tutustu ohjelmapakettiin > KokoNaiset – Tietoa, Tunnetta, Treeniä!

Lataa lehdistötiedote

Yhteistyössä

Lue lisää uutisiamme