Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Älyä, tunnetta ja taitoa!

Jorma Uotinen

Kun ihminen ilmestyy lavalle, näkyy heti onko hän oikeasti läsnä ja sataprosenttisesti asiansa päällä,  MTV3:n Talent Suomi -kilpailua tuomaroiva Jorma Uotinen kiteyttää.

Laulava, tanssiva ja näyttelevä monitaituri pitää kisan tasoa yllättävän korkeana ja monipuolisena, tosin mukana on vaatimattomiakin tapauksia. Tanko- ja katutanssijat ovat tarjonneet Uotiselle hyviä yllätyksiä, lukuisat taikurit taas eivät. Muutama lahjakas laulajakin on löytynyt.

Lahjakkuutta on monenlaista ja jotkut tulevat lavalle sitä jopa ylipursuen. Uotisella on tarkka sabluuna talentin määrittelemiseen.
– Lahjakkuus on minulle yhtä aikaa älyä, tunnetta ja taitoa. Nämä kolme tarvitaan – ja jotakin omaperäistä.

Suosittu esiintyjä ei eläkkeelle jouda! Talent Suomen lisäksi Uotisen ovat pitäneet kiireisinä muun muassa tanssiesitys Anna Karenina sekä Richard Straussin ooppera Ariadne auf Naxos, jossa hän näyttelee ranskalaista aatelismiestä. Maaliskuussa Uotinen heittäytyy Urho Kekkosen rooliin. Kyseessä on karnevalistinen näkemys rakkaudellisesta presidentistä, joka ilmestyy eri puolilla Tamminiemeä. Toukokuussa ja alkukesällä on tilaa muillekin keikoille – ennen loppukesän musiikkitapahtumia.

Kiellettyjä leikkejä – Pariisin taivaan alla!

Tiesitkö, että Tanssii tähtien kanssa -tuomarinakin tunnetun Jorma Uotisen dramaattinen charmi voi räjäyttää juuri sinun juhlasi tunnelman kattoon?

Kielletyt leikit on kiihkeä parisuhdedraama, jonka Uotinen jakaa entisen puolisonsa Helena Lindgrenin kanssa. Luvassa on suurten tunteiden kirjoa ja murhaballadeja. 
Pariisin taivaan alla -draamakonsertissa Uotinen ja Trio Avec vievät yleisönsä ranskalaisen chanson-perinteen tunnelmaan.


Teksti: Minna von Weissenberg

Katso kaikki artikkelimme