Referenssit

Mitä asiakkamme sanovat?

Olemme tuottaneet palveluja lukuisille yrityksille, kunnille, kaupungeille, järjestöille, säätiöille, musiikkifestivaaleille, kaupunginorkestereille ja tapahtumatoimistoille sekä yksityisille henkilöille.

Ihmetystä & innostusta

Kiitos kaikista järjestelyistä. Ilta oli varsin onnistunut. Mentalisti Jose Ahosesta pidettiin ja tänään vielä ihmeteltiin, miten hän temput teki. Samoin Dj Jetro oli ihan uskomaton ”jukeboxinsa” ja saksofoninsa kanssa. Hän sai porukat innostumaan ja tanssimaan. Koko ajan oli tanssilattialla vipinää.

Pirjo Mustonen

Talouspäällikkkö

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Ikivihreitä säveliä ja mielenkiintoisia tarinoita

Suomen viihdemusiikin legendat – loistava tarinankertoja ja pianisti Seppo Hovi sekä laulaja Eino Grön esiintyivät seniorikeskuksemme 10-vuotisjuhlissa. Grönin upeat ikivihreät sävelet ja Hovin mainiot historialliset tarinat jäivät varmasti monen asukkaan ja juhlavieraan verkkokalvolle, ja niitä muistellaan vielä pitkään. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja antoisasta esityksestä. Terveiset ja kiitokset myös ”Pojille”.

Kirsi Reijonaho

Toiminnanohjaaja

Kauklahden elä ja asu- seniorikeskus

Fiilisteltiin ympäri Suomen – upea tapahtuma!

Fantastico Productionin avulla saimme kaiken tarvittavan henkilöstöllemme ja asukkaillemme järjestettyyn iltapäiväkonserttiin: artistin (Ilta), livestriimin ja oheisjärjestelyt. Yhteistyö oli mutkatonta ja toiveemme toteutuksen suhteen otettiin hienosti huomioon. Palautteiden perusteella fiilis oli katossa ja tanssijalkaa vipatti osallistujilla ympäri Suomen. Olemme todella tyytyväisiä toteutettuun kokonaisuuteen – niin meidän näköinen ja ammattimaisesti toteutettu. Kiitos vielä Fantastico Productionin tiimi ja Ilta!

Nina Singh

Markkinointipäällikkö

Esperi Care Oy

Saimme nauraa vedet silmissä

Yrityksemme henkilöstölle järjestetyssä May Day Mini spectacle -tapahtumassa esiintyivät etäyhteydellä stand up -koomikot Ismo Leikola ja André Wickström. Esiintyjille chattailtiin erinomaisen hyvää palautetta, ja henkilöstö sai nauraa vedet silmissä niin Suomen eri kaupungeissa kuin muissakin maissa. Porukka tunsi hetken olevansa osa yhteistä vappujuhlaa!

Minna Vänskä

Senior Service Designer

Gofore Oyj

"Excellent, wonderful, we loved your performance, sounds great"

Järjestimme hybriditapahtumana kansainvälisen kick off -tilaisuuden, jonne tilasimme Fantastico Production Oy:stä popkanteletar Ida Elinan musiikkia videokoosteena. Ida Elina spiikkasi musiikkiesityksensä livestriiminä ja vastasi osallistujien kysymyksiin. Koko tilaisuutemme onnistui hyvin. Ida Elina on todella upea esiintyjä ja hän osasi keskustella luontevasti verkon yli täysin vieraan porukan kanssa. Ida Elinan esitys sai paljon kommentteja – excellent, wonderful, we loved your performance, sounds great, amazing… Uskaltautuipa pari kaveria keskustelemaan kanteleestakin – oli tuttu soitin ainakin Liettuassa. Uskoisin, että muutama osallistuja on käynyt kokouksen jälkeen kuuntelemassa lisää kantelemusiikkia YouTubesta. Terveiset ja lämpimät kiitokset vielä kerran myös Ida Elinalle.

Eija Korjonen

Johdon assistentti

Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti

Konserttikiertue ammattilaisten käsissä

Minna Pentin tiimi toteutti menestyksekkäästi Insinööriliiton 100. juhlavuoden avajaiskonsertin Oulun Musiikkikeskuksessa. Olemme lähes vuoden yhdessä suunnitelleet juhlavuoden päätapahtumia ja saaneet matkan varrella Minnalta paljon hyviä ideoita ja arvokasta sparrausapua. Hän ja koko hänen tiiminsä suhtautuvat työhön intohimoisesti, lisäksi he ovat erittäin ystävällisiä, ammattitaitoisia ja heidän lupauksiinsa voi luottaa. Olen todella tyytyväinen, että valitsin juuri Fantastico Productionin juhlavuoden konserttikiertueen tuottajaksi.

Grete Ahtola

Projektipäällikkö

Insinööriliitto

Asiakkaitamme

Tiimimme on palvellut myös muun muassa näitä yrityksiä ja yhteisöjä

Helsingin Insinöörit HI ry: 100-vuotisjuhlat

”Meillä oli valtava haaste organisoida merkkivuotemme arvoinen suuri juhla. Olimme päättäneet, että haluamme järjestää yli 500:lle yhdistyksemme jäsenelle show & dinner -tyyppisen gaalan tapahtumakeskus Telakalle. Aloitimme suunnittelun ilman tuottajaa, mutta huomasimme tehtävän mutkallisuuden.

Siinä tilanteessa paras päätös oli palkata tuottaja Minna. Hän näki ja otti ohjaukseensa kaikki aiheet ja asiat mihin me olimme siinä vaiheessa juuttuneet. Projektimme oli sen jälkeen turvallisesti ammattilaisen käsissä, joka osasi täyttää toiveemme musiikillisesta gaalaillasta ja palkkasi, hankki sekä johti projektin lopulta hienoin tuloksin maaliin.

Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento mutta juhlava. Koko henkilökunta tekniikasta lähtien – valo- ja äänitekniikka (Hög Light & Sound) – toimi loistavasti. Fantastico Productionin henkilökunta oli osaava ja palvelualtis sekä huomioi tilanteita kaiken aikaa.

Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi. Kun tarvitsette ammattilaistahoa vetämään projektianne kuten esimerkiksi merkkivuotenne tapahtumaa, ottakaa yhteyttä Fantastico Productioniin. Voin suositella Minnaa ja hänen tiimiään lämpimästi.”

Lasse Laurikainen

Helsingin Insinöörit HI ry

Puheenjohtaja

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!