Fantastico Production logo valkoinen
Referenssit

Mitä asiakkamme sanovat?

Olemme tuottaneet palveluja lukuisille yrityksille, kunnille, kaupungeille, järjestöille, säätiöille, musiikkifestivaaleille, kaupunginorkestereille ja tapahtumatoimistoille sekä yksityisille henkilöille.

Iloa, energiaa ja yhteisöllisyyttä!

Järjestimme henkilökunnallemme kiitostilaisuudet vuoden yhteisestä uurastuksesta. Imitaattori Jukka Puotila onnistui loistavasti yhdeksän paikkakunnan kiertueellaan. Myös ääni- ja valotekniikka toimi niin seurojentalolla, ravintolassa kuin urheiluhallissa. Tilaisuudet olivat hyväntuulisia ja rentoja. Tämä oli huippujuttu, joka varmasti tiivistää myös yhteisöllisyyttä organisaatiossamme!

Nina Holopainen

Henkilöstöjohtaja

EKHVA

Kiitos!

Kiitos panoksestanne Yhdessä24-tapahtuman järjestämisessä ja toteuttamisessa. Olemme keränneet kävijäpalautteet, ja kaikki teihin liittyvä on saanut täydet pisteet. Olemme erittäin kiitollisia osoittamastanne tahdosta auttaa meitä onnistumaan tapahtuman ja tunnelman luomisessa – arvostamme panostanne todella!

Harri Hakala

Yrityspankin johtaja

Nordea Business Banking

Esiintyjät kruunasivat onnistuneen illan!

Suuret kiitokset illan esityksestä korkean tason päivällistilaisuudessamme. Sekä vieraat että isännät olivat erityisen tyytyväisiä loistavaan musiikkiesitykseen, joka keräsi paljon kehuja niin paikan päällä kuin myöhemminkin. Välitättehän esiintyjille – Angelika Klas, Jyri Anttila ja Janne Hovi – hyvin lämpimät kiitokset ja arvostuksemme. Heidän esityksensä todella kruunasi onnistuneen illan!

Metsä Group

Parhaat juhlat kautta aikojen!

Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti Säästöpankki Optian 140-vuotisjuhlat. Yhteistyö Liisan ja Minnan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Löysimme heti yhteisen sävelen ja yhdessä oli mahtavaa suunnitella sekä toteuttaa juhlamme. Saimme vaihtoehtoja esiintyjistä ja näin löysimme juuri oikeat – kiitos Saija Tuupanen ja Sami Hedberg sekä Mikael Konttinen juhlaorkestereineen! 

Teitte juhlastamme unohtumattoman! Juhlavieraiden palaute on ollut loistavaa ja mieltä lämmittävää. Monen mielestä nämä olivat parhaat juhlat kautta aikojen. Lämmin kiitos mahtavasta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää tulevaan!

Sp Optian logo

Ulla Hartikainen

Säästöpankkiiri, johdon assistentti

Säästöpankki Optia

Juhlavuosia & tupaantuliaiset

Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti yhtiömme Savo Design & Technic Oy:n 40-vuotisjuhlat, jotka olivat samalla uusien toimitilojemme tupaantuliaiset. Tapahtuma niin tarjoiluineen kuin esiintyjineen oli erittäin onnistunut. Saimme hyvää palautetta sekä vierailta että henkilökunnaltamme ja tavoitteemme vahvistaa Savo Design & Technic Oy:n brändimielikuvaa saavutettiin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä, ideoinnista ja toteutuksesta Fantasticon tiimille.

Sampo Itäaho

CEO

Savo Design & Technic Oy

Mikä on se tunne, kun kaikki on hyvissä käsissä?

Tilanteessa, jossa tapahtumaa varten varattu tila ei vastaa odotuksia, oma aika ei riitä järjestelyjen toteutukseen, osallistujien kutsuminen ja rekisteröinti on hakusessa, ohjelma on vielä sopimatta, ja mitä kaikkea muuta – tilan viimeistely, ääni, valot, tekniikka, vieraiden vastaanotto, tarjoilut, jne. Unohtamatta valokuvausta, videointia, viestintää, somea ja osallistujien turvallista osallistumista. Mitkä ovat käytännöt, kun tilaisuuteen pyydetään esiintyjä tai bändi?

Löysin Google-haulla useita ohjelma- ja tapahtumatoimistoja. Päätin uskaltaa luottaa Fantastico Productionin tiimiin. En pettynyt. Fantasticon ladyt ottivat kaaoksen hallintaan ja tuloksena saimme säätiöllemme räätälöidyn ja onnistuneen tapahtuman. Osallistujien palaute oli erinomainen. Suosittelen.

Markku Lämsä

FT, Asiamies

Instrumentariumin Tiedesäätiö sr

Asiakkaitamme

Tiimimme on palvellut muun muassa myös näitä yrityksiä ja yhteisöjä

Helsingin Insinöörit HI ry: 100-vuotisjuhlat

”Meillä oli valtava haaste organisoida merkkivuotemme arvoinen suuri juhla. Olimme päättäneet, että haluamme järjestää yli 500:lle yhdistyksemme jäsenelle show & dinner -tyyppisen gaalan tapahtumakeskus Telakalle. Aloitimme suunnittelun ilman tuottajaa, mutta huomasimme tehtävän mutkallisuuden.

Siinä tilanteessa paras päätös oli palkata tuottaja Minna. Hän näki ja otti ohjaukseensa kaikki aiheet ja asiat mihin me olimme siinä vaiheessa juuttuneet. Projektimme oli sen jälkeen turvallisesti ammattilaisen käsissä, joka osasi täyttää toiveemme musiikillisesta gaalaillasta ja palkkasi, hankki sekä johti projektin lopulta hienoin tuloksin maaliin.

Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento mutta juhlava. Koko henkilökunta tekniikasta lähtien – valo- ja äänitekniikka (Hög Light & Sound) – toimi loistavasti. Fantastico Productionin henkilökunta oli osaava ja palvelualtis sekä huomioi tilanteita kaiken aikaa.

Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi. Kun tarvitsette ammattilaistahoa vetämään projektianne kuten esimerkiksi merkkivuotenne tapahtumaa, ottakaa yhteyttä Fantastico Productioniin. Voin suositella Minnaa ja hänen tiimiään lämpimästi.”

Lasse Laurikainen

Helsingin Insinöörit HI ry

Puheenjohtaja

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!