Fantastico Production logo valkoinen
Referenssit

Mitä asiakkamme sanovat?

Olemme tuottaneet palveluja lukuisille yrityksille, kunnille, kaupungeille, järjestöille, säätiöille, musiikkifestivaaleille, kaupunginorkestereille ja tapahtumatoimistoille sekä yksityisille henkilöille.

Parhaat juhlat kautta aikojen!

Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti Säästöpankki Optian 140-vuotisjuhlat. Yhteistyö Liisan ja Minnan kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Löysimme heti yhteisen sävelen ja yhdessä oli mahtavaa suunnitella sekä toteuttaa juhlamme. Saimme vaihtoehtoja esiintyjistä ja näin löysimme juuri oikeat – kiitos Saija Tuupanen ja Sami Hedberg sekä Mikael Konttinen juhlaorkestereineen! 

Teitte juhlastamme unohtumattoman! Juhlavieraiden palaute on ollut loistavaa ja mieltä lämmittävää. Monen mielestä nämä olivat parhaat juhlat kautta aikojen. Lämmin kiitos mahtavasta yhteistyöstä ja kaikkea hyvää tulevaan!

Sp Optian logo

Ulla Hartikainen

Säästöpankkiiri, johdon assistentti

Säästöpankki Optia

Juhlavuosia & tupaantuliaiset

Tapahtumatoimisto Fantastico Production Oy tuotti yhtiömme Savo Design & Technic Oy:n 40-vuotisjuhlat, jotka olivat samalla uusien toimitilojemme tupaantuliaiset. Tapahtuma niin tarjoiluineen kuin esiintyjineen oli erittäin onnistunut. Saimme hyvää palautetta sekä vierailta että henkilökunnaltamme ja tavoitteemme vahvistaa Savo Design & Technic Oy:n brändimielikuvaa saavutettiin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä, ideoinnista ja toteutuksesta Fantasticon tiimille.

Sampo Itäaho

CEO

Savo Design & Technic Oy

Mikä on se tunne, kun kaikki on hyvissä käsissä?

Tilanteessa, jossa tapahtumaa varten varattu tila ei vastaa odotuksia, oma aika ei riitä järjestelyjen toteutukseen, osallistujien kutsuminen ja rekisteröinti on hakusessa, ohjelma on vielä sopimatta, ja mitä kaikkea muuta – tilan viimeistely, ääni, valot, tekniikka, vieraiden vastaanotto, tarjoilut, jne. Unohtamatta valokuvausta, videointia, viestintää, somea ja osallistujien turvallista osallistumista. Mitkä ovat käytännöt, kun tilaisuuteen pyydetään esiintyjä tai bändi?

Löysin Google-haulla useita ohjelma- ja tapahtumatoimistoja. Päätin uskaltaa luottaa Fantastico Productionin tiimiin. En pettynyt. Fantasticon ladyt ottivat kaaoksen hallintaan ja tuloksena saimme säätiöllemme räätälöidyn ja onnistuneen tapahtuman. Osallistujien palaute oli erinomainen. Suosittelen.

Markku Lämsä

FT, Asiamies

Instrumentariumin Tiedesäätiö sr

Kiitos avusta ja ihanasta palvelusta!

Yhteistyö oli sujuvaa ja vaivatonta. Pystymme luottamaan täysin teidän toimintaanne ja annoitte aloittelijoille tukea Tiimiakatemian 30-vuotisjuhlan järjestämiseen. Annoitte vaihtoehtoja esiintyjistä ja löysimme juuri oikean esiintyjän – taikuri, mentalisti, juontaja Johannes Malkamäen – meidän tapahtumaamme. Suuri suositus koko yrityksestä, suurin kiitos kuuluu Liisalle!

Annika Antikainen

Asiakkuuspäällikkö

Projektitoimisto Elementia osk.

Ihmetystä & innostusta

Kiitos kaikista järjestelyistä. Ilta oli varsin onnistunut. Mentalisti Jose Ahosesta pidettiin ja tänään vielä ihmeteltiin, miten hän temput teki. Samoin Dj Jetro oli ihan uskomaton ”jukeboxinsa” ja saksofoninsa kanssa. Hän sai porukat innostumaan ja tanssimaan. Koko ajan oli tanssilattialla vipinää.

Pirjo Mustonen

Talouspäällikkkö

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Ikivihreitä säveliä ja mielenkiintoisia tarinoita

Suomen viihdemusiikin legendat – loistava tarinankertoja ja pianisti Seppo Hovi sekä laulaja Eino Grön esiintyivät seniorikeskuksemme 10-vuotisjuhlissa. Grönin upeat ikivihreät sävelet ja Hovin mainiot historialliset tarinat jäivät varmasti monen asukkaan ja juhlavieraan verkkokalvolle, ja niitä muistellaan vielä pitkään. Kiitos hyvästä yhteistyöstä ja antoisasta esityksestä. Terveiset ja kiitokset myös ”Pojille”.

Kirsi Reijonaho

Toiminnanohjaaja

Kauklahden elä ja asu- seniorikeskus

Asiakkaitamme

Tiimimme on palvellut muun muassa myös näitä yrityksiä ja yhteisöjä

Helsingin Insinöörit HI ry: 100-vuotisjuhlat

”Meillä oli valtava haaste organisoida merkkivuotemme arvoinen suuri juhla. Olimme päättäneet, että haluamme järjestää yli 500:lle yhdistyksemme jäsenelle show & dinner -tyyppisen gaalan tapahtumakeskus Telakalle. Aloitimme suunnittelun ilman tuottajaa, mutta huomasimme tehtävän mutkallisuuden.

Siinä tilanteessa paras päätös oli palkata tuottaja Minna. Hän näki ja otti ohjaukseensa kaikki aiheet ja asiat mihin me olimme siinä vaiheessa juuttuneet. Projektimme oli sen jälkeen turvallisesti ammattilaisen käsissä, joka osasi täyttää toiveemme musiikillisesta gaalaillasta ja palkkasi, hankki sekä johti projektin lopulta hienoin tuloksin maaliin.

Gaala oli menestyksekkäästi ja pieniä yksityiskohtia myöten mietitty upea kokonaisuus. Samalla rento mutta juhlava. Koko henkilökunta tekniikasta lähtien – valo- ja äänitekniikka (Hög Light & Sound) – toimi loistavasti. Fantastico Productionin henkilökunta oli osaava ja palvelualtis sekä huomioi tilanteita kaiken aikaa.

Jos painitte samanlaisissa tilanteissa kuin me suuren tilaisuuden järjestämisen suhteen, suosittelen ottamaan yhteyttä Minnaan ja hänen tiimiinsä Fantastico Production Oy:stä. He ottavat hoitaakseen kaikki huolenne ja kääntävät kaiken positiiviseksi tulokseksi. Kun tarvitsette ammattilaistahoa vetämään projektianne kuten esimerkiksi merkkivuotenne tapahtumaa, ottakaa yhteyttä Fantastico Productioniin. Voin suositella Minnaa ja hänen tiimiään lämpimästi.”

Lasse Laurikainen

Helsingin Insinöörit HI ry

Puheenjohtaja

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Toteutetaan yhdessä unelmiesi tapahtumat ja tehdään visiostasi totta!