Fantastico Production logo valkoinen
Poplaulaja & Showdiiva

Janely

Linkkejä-kuvake

Linkkejä

All together now Suomi (Someone like you)

Tyylinäytteitä jatsista musikaaliin

Miss Helsinki -gaala

Work me right -musiikkivideo 

First time

Tinderella

Spotify

Instagram

Facebook

Youtube

Poplaulaja & Showdiiva

Janely

Samettiääninen laulaja ja säkenöivä lavakuningatar! Janely säväyttää voimaballadeillaan gaalaillallisilla ja tarjoaa tapahtumaasi energisen teemashow´n tanssijoineen!

Esiiintymiset – Janely eli Jaanika Leino on kansainvälistä uraa luova laulaja-lauluntekijä, jonka näyttävän esiintymistyylin on voinut nähdä television All together now Suomi -kilpailussa ja X Factorissa. Ahkerana keikkailijana Janely on esiintynyt niin festareilla, kauppakeskusten yleisötapahtumissa, yritysten pr-tilaisuuksissa, kauneus- ja fitneskilpailuissa, pikkujouluissa sekä ravintoloiden teemajuhlissa. Hän tekee myös musiikkiteatteria muun muassa Euroopan Kellareissa -teoksessa.

Julkaisut – Janely julkaisi vuonna 2020 neljä kansainvälistä singleä. Esimerkiksi yhteistyössä amerikkalaisen tuottajaduo Mass Mercuryn kanssa julkaistu naisten voimalaulu Work me Right saavutti kymmenen Top10-sijoitusta kansainvälisillä DJ-listoilla. Suomessa kappale nousi myös iTunes-listojen kärkeen. Sen menestystä seurasi Janelyn ja Jussi Nikulan säveltämä Tinderella, joka lanseerattiin Pride Helsingin päätösjuhlassa. Kappale soi radioissa yli 70 maassa Yhdysvalloista Australiaan. First time -singlen Janely äänitti yhteistyössä Suvi B:n kanssa.

Ohjelmisto – Janely tunnetaan näyttävistä showesityksistään ja voimakkaista livetulkinnoistaan. Hän säteilee myös suurten kansainvälisten balladien tulkitsijana. Popin lisäksi Janelyn kansainvälinen ääni taipuu upeasti myös pehmeään jatsiin!

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Janely on myös juontaja ja meikkitaiteilija!

Vinkki-kuvake

Vinkki

”Janely acoustic” -kokoonpanossa Janely esiintyy akustisesti esimerkiksi kitaristi Tracy Lippin tai laulaja-pianisti Helena Haaparannan säestyksellä. Ohjelmisto räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden teeman mukaiseksi.

”Millenium Divas Show’ssa” kuullaan Janelyn omien kappaleiden lisäksi upeita versioita muun muassa Lady Gagan, Britney Spearsin, Dua Lipan ja Pinkin kappaleista.

”Decade hits -show” tarjoaa listahittejä 70-luvulta nykypäivään, ”Kasarishow” 80-luvun helmiä ja ”Ysärishow ”90-luvun hittejä tanssijoineen.

Show-kokonaisuuksia tähdittää myös upea Karaoken maailmanmestari Tea Repo.

Janely

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme