Fantastico Production logo valkoinen
Sopraano

Laura Pyrrö

Sopraano Laura Pyrrö
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Facebook

Maria Wiegenlied 

Laps’ Suomen

La Vie en rose

Deep river

O mio babbino caro

Berceuse

Varpunen jouluaamuna

Pai, pai, paitaressu

Sweet dreams

Sopraano

Laura Pyrrö

Ooppera-aarioista chansoniin! Sopraano Laura Pyrrö on säteilevä laulajatar, joka ihastuttaa monipuolisella ohjelmistollaan.

Koulutus – Musiikin maisteri 2007, Sibelius-Akatemian oopperaluokka. Lisäksi opintoja mm. Conservatorium van Amsterdamissa (2006–07) ja Sibelius-Akatemian Avoimessa yliopistossa. Musiikkiopiston päästötodistus 1995, pääaineena pianonsoitto.

Kilpailut ja tunnustukset – Ensimmäinen palkinto Timo Mustakallio -laulukilpailussa 2002 ja Pacius-palkinto 2020.

Ohjelmisto – Laura Pyrrön ohjelmistoon kuuluu oopperan, operetin, oratorion, liedin ja barokkimusiikin lisäksi moderneja teoksia. Hänen äänensä taipuu myös musikaaliin, jazziin, kabareetyyliseen musiikkiin, negrospirituaaleihin ja ranskalaiseen chansoniin.

Työtehtäviä – Laura on esiintynyt mm. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Svenska Teaternissa, Helsingin Kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa, Oulun, Porin, Joensuun ja Vantaan alueoopperoissa sekä ulkomailla Dalhallan oopperafestivaaleilla Ruotsissa ja Brasovin oopperassa Romaniassa.

Oopperarooleja – Micaela (Carmen), Rosalinde (Lepakko), Pamina (Taikahuilu), Kettu (Ovela Kettu), Lucy (Kerjäläisooppera), Dido (Dido ja Aeneas), Susanna (Figaron häät) ja Francis Poulencin monologiooppera La Voix humaine.

Julkaisut ja viihde – Laura on tehnyt monia levytyksiä muun muassa levymerkeille Universal, Nova Records ja FC-Records. Hän on esiintynyt lukuisissa radio- ja tv-ohjelmissa, kuten Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2014.

Tutustu myös › Laura Pyrrön ohjelmakokonaisuuksia

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Taiteellisen työnsä lisäksi Laura toimii myös laulupedagogina ja laatii oopperasuomennoksia!

Vinkki-kuvake

Vinkki

Lauralta voi tilata monipuolisen ja mukaansatempaavan ohjelmakokonaisuuden juontoineen!

Laura Pyrrö

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme