Laura Pyrrö

Sopraano

Ooppera-aarioista chansoniin! Sopraano Laura Pyrrö on säteilevä laulajatar, joka ihastuttaa monipuolisella ohjelmistollaan.

Koulutus – Musiikin maisteri 2007, Sibelius-Akatemian oopperaluokka. Lisäksi opintoja mm. Conservatorium van Amsterdamissa (2006–07) ja Sibelius-Akatemian Avoimessa yliopistossa. Musiikkiopiston päästötodistus 1995, pääaineena pianonsoitto.

Kilpailut ja tunnustukset – Ensimmäinen palkinto Timo Mustakallio -laulukilpailussa 2002 ja Pacius-palkinto 2020.

Ohjelmisto – Laura Pyrrön ohjelmistoon kuuluu oopperan, operetin, oratorion, liedin ja barokkimusiikin lisäksi moderneja teoksia. Hänen äänensä taipuu myös musikaaliin, jazziin, kabareetyyliseen musiikkiin, negrospirituaaleihin ja ranskalaiseen chansoniin.

Työtehtäviä – Laura on esiintynyt mm. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, Svenska Teaternissa, Helsingin Kaupunginteatterissa, Kansallisteatterissa, Oulun, Porin, Joensuun ja Vantaan alueoopperoissa sekä ulkomailla Dalhallan oopperafestivaaleilla Ruotsissa ja Brasovin oopperassa Romaniassa.

Oopperarooleja – Micaela (Carmen), Rosalinde (Lepakko), Pamina (Taikahuilu), Kettu (Ovela Kettu), Lucy (Kerjäläisooppera), Dido (Dido ja Aeneas), Susanna (Figaron häät) ja Francis Poulencin monologiooppera La Voix humaine.

Julkaisut ja viihde – Laura on tehnyt monia levytyksiä muun muassa levymerkeille Universal, Nova Records ja FC-Records. Hän on esiintynyt lukuisissa radio- ja tv-ohjelmissa, kuten Tähdet, tähdet -musiikkiohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2014.

Tutustu myös › Laura Pyrrön ohjelmakokonaisuuksia

Tiesitkö?

Taiteellisen työnsä lisäksi Laura toimii myös laulupedagogina ja laatii oopperasuomennoksia!

Vinkki

Lauralta voi tilata monipuolisen ja mukaansatempaavan ohjelmakokonaisuuden juontoineen!

Linkkejä

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme