Fantastico Production logo valkoinen
Bilebändi

Leoparty

Bilebändi Leoparty promokuva
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Bilebändi Leoparty

Bilebändi

Leoparty

Loistomuusikot näpeissään huippuohjelmisto tämän päivän hiteistä ripauksella nostalgiaa. Bändin luo ainutlaatuinen ja kompakti kokoonpano nais- ja miessolisteineen.

Ammattitaitoinen bilebändi, joka kiertää Suomen ykkösluokan juhlia monipuolisella ohjelmistollaan. Leoparty toteuttaa toivekappaleet mahdollisuuksien rajoissa. Keikan sopimisen yhteydessä tilaaja saa musamakukyselyn, johon voi laittaa toivekappaleet/artistit sekä tyylimieltymykset, viimeistään kaksi viikkoa ennen esiintymispäivää. Vihkipareille bändi lupautuu opettelemaan myös toivotun häätanssin, jos se puuttuu ohjelmistosta!

Kokoonpanot


– Bilebändi, jossa viisi musikkoa – naissolisti/kosketinsoittaja, miessolisti/kitaristi, basisti, rumpali, saksofonisti
– Bilebändi, jossa neljä muusikkoa – naissolisti/kosketinsoittaja, miessolisti/kitaristi, basisti, rumpali
– Yhdistelmä, esim. häihin – trubaduuri Milja Pöyhönen esiintyy samana päivänä vihkitilaisuudessa, bändi huolehtii myöhemmin bilekattauksesta ja jatkot hoituvat Dj:n ja fonistin hilpeän musiikin seurassa.

Muusikot

Milja Pöyhönen, laulu ja koskettimet – Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta valmistunut ja Metropolialla musiikkia jatko-opiskeleva ammattimuusikko keikkailee aktiivisesti myös trubaduurina.

Antti Honkanen, laulu ja kitara – Helsingin Pop & Jazz konservatoriosta lähtöisin oleva kitaristi/laulaja, joka keikkailee mm. Diandran kanssa.

Jesse Vilhomaa, saksofoni – Suomen huippusaksofonistien johdolla opiskellut nuoren polven virtuoosi, joka keikkailee muun muassa tunnetun Younghearted-popyhtyeen kanssa. 

Arttu Huopainen, rummut – Sibelius Akatemiasta ja Pop & Jazz Konservatoriosta oppia saanut monipuolinen muusikko, joka esiintyy mm. Tuigu Nuevo, Syskofrenia ja TRI -yhtyeissä. 

Tuomas Talvi, basso – monipuolisesti rytmimusiikkia tunteva ja taitava kitaristi, joka on saanut oppia Sibelius Akatemian jazzosastolta ja keikkailee mm. Emmi U. Quintet ja TRI -yhtyeissä.

.   

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Viisihenkisen ydinkokoonpanon ympärille rakentuu näyttävämpi ja isompi Leoparty Showband, josta löytyy saksofonistin lisäksi kokonainen torvisektio sekä perkussionisti täydentämään rytmiryhmää. Musiikin ammattilaiset nostavat juhlien tunnelman ennennäkemättömälle tasolle groovaavalla meiningillään ja mukaansatempaavalla esiintymisellään. 

Vinkki-kuvake

Vinkki

Leoparty taipuu moneksi – niin pieniin kuin suuriinkin juhliin ja bileisiin. Kysy lisää!

Leoparty

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme