Fantastico Production logo valkoinen
Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Maria Lund

Promokuva Maria Lundista
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Sinun omasi – Sov. Jari Puhakka (Leikin varjolla, TV2)

Viihdeartisti, laulaja, näyttelijä

Maria Lund

Upea ja monipuolinen laulaja-näyttelijä, joka hallitsee lähes kaikki musiikin tyylilajit klassisesta ja viihdemusiikista operetti-, musikaali- ja elokuvamusiikin kautta aina jazz- ja rockmusiikkiin.

Monipuolinen artisti – Maria Lund on jo pienestä pitäen saanut kosketuksen musiikkimaailmaan ja esiintymiseen kulkiessaan vanhempiensa Tamara Lundin ja Alexandru Ionitzan mukana heidän kiertueillaan. Hän on myös tanssinut, laulanut ja soittanut harppua aina tilaisuuden tullen.

Lahjakas laulaja ja esiintyjä – tuo estradille astuessaan aitoa tyylikkyyttä ja loistoa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluvat miltei kaikki musiikin tyylilajit – konsertit, kirkkokonsertit, musikaalit, operetit, kevyestä viihde- ja tanssimusiikista aina klassiseen musiikkiin ja vauhdikkaaseen rockiin – musiikin kaikkiruokaisuus on rikkaus!

Useita päärooleja ja voittoja – Hän on esiintynyt uransa aikana useammissa päärooleissa, kuten Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Liz-musikaalissa Tampereen Työväenteatterissa ja West Side Storyssa Tampereen teatterissa. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Vuonna 2008 hän tanssi voittoon Tanssii tähtien kanssa -kilpailuissa, parinaan Mikko Ahti.

Kielitaitoinen artisti – Maria Lund puhuu ja kirjoittaa täydellisesti suomea, saksaa, romaniaa, ranskaa, englantia sekä espanjaa, ja on ranskalaisen koulun kasvattina tottunut kansainväliseen kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Lavalla hän laulaa mieluiten englanniksi.

Jazz lähellä sydäntä – Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Heikki Sarmannon, Sakari Kukon, Jarmo Savolaisen, Marian ja Mihail Petrescun, Alexei Kannunikovin, Ossi Runteen, Lohja Big Bandin, Arriba Big Bandin, Leningrad Dixieland Jazz Bandin, Markku Ounaskarin, Reiska Laineen sekä Jyrki Kankaan kanssa.

Ohjelmapaketteja – valmiina tai räätälöitynä

Laulun lumoa -konsertti – säestäjänä pianisti Jussi Främling
Ohjelmisto koostuu suomalaisista laulelmista ja päätyy tutuista musikaalisävelistä kauneimpiin operetteihin. Konsertissa kuullaan muun muassa Jean Sibeliuksen, Oskar Merikannon ja Yrjö Kilpisen lauluja, säveliä musikaaleista West Side Story, My Fair Lady ja Sound of Music sekä operettikappaleet Vilja-laulu, Habanera ja Czardas. Kesto noin 1 h 15 min.

Soirée francaise -ranskalainen iltama – säestäjänä pianisti Heikki Sarmanto
Ohjelmistoa koostuu rakastetuista ranskankielisistä ikivihreistä ja höystettynä Heikki Sarmannon ranskankielisillä sävellyksillä Caroussel-kokoelmasta. Iltamissa kuullaan muun muassa Hymne à l’amour, Ne me quitte pas, La vie en rose. Kesto noin 1 h.

Näyttämömusiikin tähtihetkiä – säestäjänä pianisti Jussi Främling
Ohjelmisto koostuu musikaalien, operettien ja elokuvien kauneimmista sävelmistä. Kesto noin 1 h.

Kirkkokonsertti ja Joulukonsertti
Konserttien ohjelmat sisältävät kirkkomusiikkia, aarioita, suomalaisia liedejä ja uudempaa gospelia sekä tunnettuja ja tunnelmallisia joululauluja. Mukana on lauluja säveltäjiltä J.S.Bach, G.F.Händel, Oskar Merikanto ja Antonio Caldara. Kesto noin tunnin.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Keväällä 2023 Maria Lund raivasi tiensä Suomen valovoimaisimmaksi esiintyjäksi Nelosen järjestämässä Tähdet, tähdet -kisassa!

Vinkki-kuvake

Vinkki

Maria Lundin ohjelmisto on laaja ja monipuolinen niin pieniin kuin suuriin yritys- ja yksityistilaisuuksiin sekä kaupunginorkesterien, big bändien tai bilebändien konsertteihin.

Maria Lund

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme