Fantastico Production logo valkoinen
Laulaja, pianisti, juontaja

Mikael Konttinen

Promokuva Mikael Konttinen
Linkkejä-kuvake

Linkkejä

Paratiisi

Jump by Mikael Konttinen & Imatra Big Band

Imatra Big band: Moondance

Laulaja, pianisti, juontaja

Mikael Konttinen

Monipuolinen kevyen musiikin osaaja käytettävissänne! Tarvitsetko laulajaa, pianistia tai juontajaa? Haluatko juhliisi laadukasta musiikkiohjelmaa? Mikael toteuttaa esiintymiset yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella – taidolla ja tunteella.

Laulava lentäjä on opiskellut laulua Helsingin AMK Stadian pop- ja jazz-koulutusohjelmassa. Hän on harrastanut kuorolaulua Sibelius-lukion kamarikuoron sekä Grex Musicus -kamarikuoron riveissä. Varusmiespalveluksen Mikael suoritti Lahden Varusmiessoittokunnassa ja toimi konserttisoittokunnan solistina.

Mikael Konttinen valmistui tammikuussa 2011 Suomen Ilmailuopistosta ammattilentäjäksi ja työskentelee tällä hetkellä myös lentäjänä Finnairilla.

Urapolku Mikael aloitti ammattimaisen keikkailun vuosituhannen vaihteessa, kun hän perusti kavereidensa kanssa Must-nimisen cover-yhtyeen. Mustin poikien kanssa tulikin tehtyä aimo annos muun muassa hääkeikkoja.

Valtakunnallinen ura ponnahti käyntiin 2006 itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Presidentinlinnassa, kun Mikael esiintyi Kaartin Soittokunnan solistina. Linnan juhlien ansiosta hän sai levytyssopimuksen ja olen julkaissut kolme albumia – Tuntematon tie (2008), Ota kiinni (2010) ja Hurmaavia aamuja (2016).

Kokenut esiintyjä Mikael Konttinen on esiintynyt monissa tv-ohjelmissa – Toivesäveliä, Soiva Postikortti, Jukka Laaksonen Show, Syksyn sävel, Mikaelin Naiset, Miss Suomi, Tartu mikkiin, Kesäillan valssi, Obladii, Uutisvuoto, Kymppitonni yms. – tanssilavoilla, hääjuhlissa, laivoilla, musikaaleissa, erilaisissa konserteissa ja yritysjuhlissa. Mikaelin luonteva juonto ja isännöinti toimivat vaativissakin tilaisuuksissa.

Konttisen musiikkityylissä on elementtejä iskelmistä ja popmusiikista, ja häntä kiinnostaa vanha tanssiorkesteritraditio. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Turun Filharmonisen Orkesterin, Joensuun RytmiHäiriköiden, Imatra Big Bandin, Helsingin Kaupunginorkesterin sekä lukuisten eri kokoonpanojen ja armeijan soittokuntien kanssa.

Oma bändi Mikael Konttinen ja hänen orkesterinsa on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmän tähtitaivaalla. Monipuolinen musiikki ja tyyli valitaan aina tilaajan toiveiden mukaan. Lavoilla raikuu perinteinen tanssimusiikki ja yritystilaisuuksissa taittuu suomalainen ja ulkomainen bilemusiikki.

Tiesitkö-kuvake

Tiesitkö?

Mikael Konttinen harrastaa maratonjuoksua, matkailua sekä pasuunansoittoa Finnair Pilots Big Bandissa.

Vinkki-kuvake

Vinkki

Tilaa Mikael Konttinen esiintymään piano & laulu -kokoonpanolla, big bandin tai sinfoniaorkesterin solistina, oman bilebandinsä tai isomman orkesterinsa kanssa – tai millä tahansa vaihtoehdoilla näiden kokoonpanojen väliltä.

Mikael Konttinen

Kuvagalleria

Pyydä tarjous

Yhteydenottolomake

Tutustu muihinkin
huippuartisteihimme