Ville Hovi

Viihdeartisti

Ville Hovi on opiskellut saksofonin soittoa mm. Jukka Perkon, Teemu Salmisen, Antti Snellmanin ja Lee Konitzin opissa. Hän on omien kokoonpanojensa lisäksi soittanut vakituisena jäsenenä mm. Helsingin poliisisoittokunnassa ja Eija Kantolan yhtyeessä sekä lukuisissa suomalaisissa bilebändeissä. Hänen ominta tyylilajiaan ovat smooth jazz, iskelmä- ja pop-musiikki.

Ville Hovi ja Bubble-orkesteri

Bubble-orkesteri on suomalaisista nuorista huippuammattilaisista koottu cover band. Ohjelmistoa on kertynyt lukuisien ravintola-, yritys- ja laivakeikkojen ansiosta noin 300 kappaleen verran. Nokia-Siemens luottaa Bubble orkesteriin. Bubble-orkesteri oli Nokia house band vuonna 2007. Viimeisenä meriittinä 3gsm-messut Barcelonassa ja Nokian Summer Party 2007 -kiertue. Siljan ja Viking Linen laivoilla jopa 400 000 risteilymatkustajaa ovat juhlineet Bubblen tahtiin.

Petri Somer Band

Petri Somer Band on viihde- ja tanssimusiikkikokoonpano duosta sekstettiin – neuvoteltavissa aina asiakkaan tarpeisiin ja tilaisuuden teemaan sopivaksi. Esimerkiksi pienessä tilassa soitettavaa jazzahtavaa viihdemusiikkia varten riittää hyvin rummuton 2–3 soittajan kokoonpano.

Tutustu muihinkin huippuartisteihimme