Mepa Päivinen

Operatiivinen johtaja, av-tuotannot

Mepa on todellinen av-alan ammattilainen, jolla on laaja-alainen kokemus tv- ja tapahtumatuotantojen sisällön sekä toteutuksen suunnittelusta. Vahvoja todisteita hänen jykevistä tuottajataidoistaan ovat lukuisat ja menestyksekkäät kansainväliset tv-formaatit sekä isot kokonaisuudet, joissa hän on ollut mukana. Fantasticossa Mepa kehittää ja vahvistaa yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa, luo uutta, suunnittelee sisältöjä ja kokoaa tuotannoissa parhaat tekijät oikeisiin rooleihin.

Työkokemus – Mepa aloitti 1996 työuran ohjelmatoimistossa, jossa hän hallitsi isoja kokonaisuuksia vastaavan tuottajan roolissa ja järjesti yritysjuhlia avaimet käteen -periaatteella. Hänen asiakkainaan oli jo silloin Suomen suurimmat yritykset, jotka luottivat isot asiakastapahtumansa 20-vuotiaan, uraansa aloittelevan nuoren hoidettaviksi. ”Luottamusta ei anneta, se ansaitaan”, Mepa toteaa.

Mepa ajautui vahingossa tv-tuotantojen pariin 1997, jolloin hän tuurasi sairastunutta ystäväänsä studioemännän tittelillä Mitä Maksaa -tuotannossa. Ensimmäistä kertaa tv-studioon kävellessään hän ajatteli – WAU, tekeekö joku tätä oikeasti työkseen? Hänet palkattiin studioemännän rooliin myös muille Mitä maksaa -kausille, kunnes jäi äitiyslomalle. Vuonna 1999 sai elämänsä tärkeimmän tittelin, olla äiti täydelliselle pienelle pojalleen.

Tv-tuotannot kiinnostivat – Vuonna 2021 Mepa aloitti harjoittelun studioassistenttina Salatut elämät -tuotannossa. Siinä hän ehti olla viikon, jonka jälkeen kysyttiin, haluaisiko hän siirtyä silloisen Pearson Televisionin palkkalistoille ja näyttelijöiden autonkuljettajaksi. Salkkareissa työura kesti 7 vuotta, jolloin hän ehti olla myös 2. apulaisohjaaja, kuvaussihteeri ja viimeiset vuodet ulkokuvausten apulaisohjaajana, kunnes tuli aika siirtyä eteenpäin ja opiskella tuottajaksi. Opiskelu tapahtui työn ohessa, joten oli luontevaa siirtyä draamatuotannoista viihdetuotantojen tuotantopäälliköksi.

Vuonna 2009 Mepa suoritti tuottajan erikoisammattitutkinnon ja aloitti ensimmäiset tuotannot tuottajana. Tiimien ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa hän on pidetty, luotettu ja oikeudenmukainen henkilöjohtaja. Tarkemmin Mepan laajaan ja monipuoliseen työuraan voit tutustua täällä www.linkedin.com/in/mepapaivinen.

Itsestä huolehtiminen – Mepa on kaikesta uudesta innostuva, innovatiivinen, utelias, rohkea ja luova. Urheilu, luonnossa liikkuminen ja meren läheisyys hektisen työn vastapainoksi on hänelle henkireikiä sekä hetkiä, joista ammennetaan voimaa, kasataan ajatuksia ja puretaan aivojen umpisolmuja. 

Tiesitkö?

Mepa rakastaa onnellisia loppuja elämässä ja elokuvissa.

Tärkeintä ei ole miten muut näkevät sinut, tärkeintä on miten itse näet itsesi.

Palaa edelliselle sivulle