Fantastico Production logo valkoinen
Operatiivinen johtaja, av-tuotannot

Mepa Päivinen

Mepa Päivinen promokuva
Operatiivinen johtaja, av-tuotannot

Mepa Päivinen

Mepa on todellinen av-alan ammattilainen, jolla on laaja-alainen kokemus tv- ja tapahtumatuotantojen sisällön sekä toteutuksen suunnittelusta. Vahvoja todisteita hänen jykevistä tuottajataidoistaan ovat lukuisat ja menestyksekkäät kansainväliset tv-formaatit sekä isot kokonaisuudet, joissa hän on ollut mukana. Fantasticossa Mepa kehittää ja vahvistaa yhteistyötä alan eri toimijoiden kanssa, luo uutta, suunnittelee sisältöjä ja kokoaa tuotannoissa parhaat tekijät oikeisiin rooleihin.

Työkokemus – Mepa aloitti työuransa ohjelmatoimistossa 1996. Hän järjesti isoja yritystilaisuuksia vastaavana tuottajana. 1997 Mepa siirtyi tv-tuotantoihin. Äitiysloman jälkeen 2001 hän sai paikan Salatut elämät -suurtuotannosta, josta ura draama-, elokuva- ja mainostuotannoissa alkoi. 2008 oli aika siirtyä uralla eteenpäin ja aloittaa tuottajaopiskelut, jolloin Mepa siirtyi draamapuolelta viihdetuotantojen pariin tuotantopäälliköksi. 2009 Mepa suoritti tuottajan erikoisammattitutkinnon ja aloitti työskentelyn tuottajana. Hän oli tuomassa isoja formaatteja maailmalta Suomeen, muokkasi tuotannot suomalaisille sekä Suomen budjetteihin ja aikatauluraameihin sopiviksi. Mepa on tottunut pyörittämään isoja kokonaisuuksia, pitämään langat käsissä ja johtamaan tuotannot menestyksellisesti alusta loppuun. Tiimien ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa hän on pidetty, luotettava ja oikeudenmukainen henkilöjohtaja.

Mepan laajaan ja monipuoliseen työuraan voit tutustua täällä www.linkedin.com/in/mepapaivinen.

Itsestä huolehtiminen – Mepa on kaikesta uudesta innostuva, innovatiivinen, utelias, rohkea ja luova. Urheilu, luonnossa liikkuminen ja meren läheisyys hektisen työn vastapainoksi on hänelle henkireikiä sekä hetkiä, joista ammennetaan voimaa, kasataan ajatuksia ja puretaan aivojen umpisolmuja. 

Tiesitkö?

Mepa rakastaa onnellisia loppuja elämässä ja elokuvissa.

Tärkeintä ei ole miten muut näkevät sinut, tärkeintä on miten itse näet itsesi.

Lue lisää meistä