Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Katseet jo kesässä!

Kohti kesää

Olemme vauhdilla polkaisseet tämän vuoden käyntiin sekä tapahtuma- että tv-tuotannoissa ja kääntäneet katseet jo kohti kevään ja kesän tuotantoja. Odotamme myös innokkaasti sinun yhteydenottoasi tulevien tapahtumien toteuttamiseksi! 

Hanki koko tapahtumasetti meiltä!

Rekrytoimme kaiken aikaa uusia karismaattisia esiintyjiä, kartoitamme upeita tapahtumatiloja ja kuuntelemme herkällä korvalla uusimpia tapahtumatrendejä ja tapoja toteuttaa niin asiakas- kuin sidosryhmätapahtumat ja ikimuistoiset vuosijuhlat sekä kick-off-tilaisuudet. Tilaa meiltä inspiroivat ohjelmat kesäjuhliin ja jätä sopivan juhlakohteen valinta sekä järjestelyt ammattilaisten käsiin – näin varmistat onnistumisen! Lue asiakkaiden kokemuksia meistä.

Dokumentteja, tangon juhlavuottaja inspiroivaa iskelmää!

Lapin upeissa maisemissa syntyi marras- ja tammikuun aikana Fantasticon dokkaritiimillä kaksi ohjelmasarjaa. Rukan maailmancupin valmisteluista syntyi kolmiosainen dokumentti Matkalla kohti Meijän Nordicia. Kaksi ensimmäistä osaa nähtiin Eveo-kanavalla tammi- ja helmikuun lopulla. Ensimmäinen osa on katsottavissa myös Youtube-kanavallamme. Toisen osan tunnelmia on kuvattu trailerissa ja koko osa tulee kanavallemme maaliskuun aikana. Kolmas osa esitetään Eveo-kanavalla 17 sunnuntaina 14.4.2024.

Alkukeväästä kanavalla on katsottavissa myös suomalaisia luxusresort-kohteita esittelevä matkailu-reality Missien matkassa maailmalla. Tutustu kuvaustunnelmiin tästä.

Kesällä Fantastico Production tuottaa tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettävän Seinäjoen Tangomarkkinoiden Juhlakonsertin sekä Laulukilpailun Finaalin suoran televisioinnin.

Kiuruveden huikean suosion saaneelta Iskelmäviikolta syntyy kokonainen nostalginen kesäkattaus huikeaa tv-viihdettä!

Katseet ja nokka kohti festarikesää!

Katso kaikki artikkelimme