Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Olemme nyt Fantastico Production Oy Ltd!

Fantastico Productionin vanha logo

Fantastico-tiimimme tekee kanssanne yhteistyötä tuttuun tapaan, mutta uudella nimellä – tervetuloa Fantastico Production Oy Ltd:n kumppaniksi!

Olemme laajan palvelun tuotantotalo uudistuksen ja alihankkijaverkostomme myötä. Toimintamme laajentuu ja vahvistuu myös perinteisen osaamisemme saralla. Yrityksen historia on vahvassa musiikkiosaamisessa ja artistiedustuksessa – ja sillä tiellä jatkamme edelleen, toimitusjohtaja Minna Pentti kertoo.

Minna Pentti perusti Fantastico Production Oy Ltdn ja siirtyi pois Fantastico Music Oy:n hallituksesta joulukuussa 2018. Pentti toimii tätä nykyä Fantastico Production Oy Ltd:n hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Minna Penttiin henkilöityvä liiketoiminta ja hänen vetämänsä tiimi siirtyivät uuteen yhtiöön. Uusi liiketoiminta kuvastaa paremmin palvelukirjoamme, joka koostuu niin yritystapahtumien tuottamisesta, televisiotuotannoista, konserttisarjoista sekä monista muista tapahtumamarkkinoinnin osa-alueista aina viestinnästä tapahtumatekniikan palveluihin.

Vuoden 2018 kohokohtiamme oli muun muassa Tapani Kansan upea 50-vuotistailijajuhlakiertue – 17 konserttia eri puolilla Suomea. Vuonna 2019 jatkamme muun muassa 100 vuotta juhlivien Asianajajaliiton ja Insinööriliiton kumppaneina. Meillä on ilo kutsua teidät mukaan Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertueelle, joka starttaa Oulusta La 26.1.2019. Lue lisää…

Teemme mielellämme kanssanne entistä laajempaa yhteistyötä – ota yhteyttä!

Fantastico Production Oy Ltd:n tiimi
Minna Pentti, Liisa Kapanen, Minna von Weissenberg ja Linda Palmu

Katso kaikki artikkelimme