Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Palttoot nurkkaan ja korkkarit kattoon – kesä tulee!

Kesä tulee ja Tangomarkkinat

Sitoutumisemme huippulaatuun ja yksityiskohtiin ovat tehneet meistä tunnetun toimijan ja luotettavan kumppanin, joka tarjoaa odotukset ylittäviä uniikkeja tapahtuma- ja tv-tuotantoja.

Olemme saaneet tehdä yhteistyötä yli kaksikymmentä vuotta erilaisten asiakkaiden kanssa – yrityksistä säätiöihin, yhdistyksiin ja yksityishenkilöihin – jotka ovat halunneet juhlistaa heidän omaa brändiään, tyyliään ja sanomaansa heijastavia erityisiä hetkiä. Lämmin kiitos teille kaikille!

Tapahtumat osaaviin käsiin!

Tapahtuman suunnittelu on usein haasteellinen tehtävä. Siksi tiimimme on omistautunut tarjoamaan kattavat tapahtumapalvelut, jotka virtaviivaistavat prosessia ja varmistavat saumattomasti onnistuneen toteutuksen alusta loppuun. Sinun ei tarvitse yrittää hankkia tapahtumasi toteuttamiseksi asioita sieltä ja täältä – voit jättää koko tuotannon järjestämisen luotettaviin käsiimme.

Etsimme teille sopivat tapahtumapaikat, säkenöivät esiintyjät ja suussasulavat tarjoilut. Hoidamme tarvittaessa kutsuprosessin käytössämme olevan Lyyti-järjestelmän kautta. Olipa kyseessä kansainvälinen yritystapahtuma, yrityksen vuosipäivä tai varainkeruugaala, konsertti tai mikä tahansa muu erityinen tilaisuus, meillä on asiantuntemus ja luovuus nostaa visiosi eloon tapahtumamarkkinoinnin ja digitaalisen sisällöntuotannon keinoin.

Osaavat tuottajamme huolehtivat tuotannon konseptoinnista ja budjetin hallinnasta aina toimittajasopimuksiin sekä paikan päällä tapahtuvaan johtamiseen. Käsittelemme jokaisen tapahtuman osa-alueen ammattitaidolla ja tarkkuudella, mikä antaa asiakkaillemme mahdollisuuden rentoutua ja nauttia itse tilaisuudesta. 

Haluamme toteuttaa myös sinun elämäsi tapahtumat loistokkaasti luovalla otteellamme!

Hiljaa yössä iskelmätaivaan allaseuraa tapahtumakesäämme somessa!
Insta Facebook

Kevätterveisin
Fantastico-tiimi

Katso kaikki artikkelimme