Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Parhaat ideat yritysjuhliin ja tykypäiviin!

Nuotio ja loimulohi

Tänä vuonna juhlimme 100-vuotiasta Insinööriliittoa – onko teilläkin juhlavuosi tai tykypäivä tulossa? Henkilöstö ja yhteistyökumppanit ansaitsevat kiitoksen vuosien aherruksesta. Nostetaan malja menestyksellenne kansallispuistossa, studiossa, merellä, musiikkimuseossa tai yrityksenne takapihalla – upeassa elämyskupolissa!

Ohjelmaa koko juhlavuodeksi! Fantastico Production Oy:n ammattitaitoinen tiimi ideoi kanssanne juhlien teeman ja toteuttaa koko tilaisuuden huippuesiintyjineen ja tarjoiluineen – rennosti tai juhlavasti. Yhden juhlan sijaan voimme toteuttaa ohjelmaa niin henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille kuin asiakkaillekin koko juhlavuoden ajaksi.

Wau-elämyksiä erämaassa! Miltä kuulostaisi johtotiimin selviytymisrata ja intuitiivinen koulutus vaikkapa Nuuksion kansallispuistossa? Tai henkilöstön tiimiruutupelit, villiyrtti- ja sienikurssi, savusauna, firman Oscar-gaala iltapukuineen – nauttimalla Italian suurlähettilään maailman parhaaksi nimeämää tattikeittoa tai loimulohta?

Koe itse mikä sai Italian suurimman ruokalehden päätoimittajan ja kansainväliset yritysjohtajat haukkomaan ihastuksesta henkeään. Oppaiksi saat Suomen hämmästyttävimmät ja arvostetuimmat eräoppaat Pekka Väänäsen ja Pepe Forsbergin. Koe miten luonto tiimiyttää joukkueesi ja houkuttelee luovuuden esiin. Jos opit kuuntelemaan luontoa, teet löytöretken myös omaan intuitioosi.

Hauskalla Hutikka-linturetkellä puun takana voi laulaa harakan lisäksi myös kuuluisa oopperalintunen iltapuvussaan. Savuisen rantasaunan hämyssä tiimisi stressi kaikkoaa pääkaupunkiseudun kupeessa myös trubaduurin ja monenlaisen huumoriohjelman kera. Miehille ja naisille on omat rantasaunansa, joten illan ohjelma sujuu leppoisan jouhevasti. Majoituspaikkojakin rauhallisen tunnelmallisessa miljöössä on 15:lle.

Merellinen virkistyspäivä omassa rauhassa! Onko toiveissasi tykypäivä tai juhlat 120:lle meren äärellä – vain 10 minuutin laivamatkan päässä Helsingin kauppatorilta? Ensin alkumaljat ja tervetulofanfaari aurinkoterassilla. Seuraavaksi tiimityöskentelyä, virkistysohjelmaa, lounas ja buffeeillallinen päämakasiinissa. Loppuillasta tanssit viereisessä makasiinissa ja halukkaille rantasauna. Lähiruokaa, merimaisema ja historiallista tunnelmaa!

Oma elokuva juhlavuoden tykypäivän kunniaksi! Miltä tuntuisi tehdä oma elokuva Syke-sarjan ohjaajana tunnetun ja lämminhenkisen Taavi Vartian ohjauksessa joko upouudessa televisiostudiossa tai yksityisessä elokuvateatterissa?

Fiksuimmat videoivat juhlapuheensa etukäteen ammattilaisen avustuksella, hyvissä ajoin ja ilman stressiä. Koko juhlavuoden tapahtumat voi yhdistää myös koosteeksi tervehdysvideoon yrityksen somekanaville. Voimme myös suoralähettää juhlan valitsemillenne sidosryhmille.

Räätälöity hyväntekeväisyyskonsertti on arvokas kiitos asiakkaille ja kumppaneille hyvästä yhteistyöstä. Konsertti viestii myös yhteiskuntavastuustaan huolehtivasta yrityksestä, jonka kanssa on kunnia tehdä yhteistyötä.

Musiikillinen matka yrityksenne historiaan on oiva vaihtoehto pääjuhlan teemaksi. Näissä juhlissa juhlapuheet pidetään minimissään ja johtajatkin saavat rentoutua. Anna upeiden artistiemme ja juontajiemme johdattaa, sinä nautit matkanteosta.

Näytelmällinen konsertti yrityksesi toimialan mukaan? Mitä yllättävää klassinen Lied-duo, trubaduuri tai big band keksivätkään juuri sinun juhliisi? Löytyykö paikalta asianajajia, lääkäreitä tai insinöörejä?

Musiikkiyllätyksiä yhteishengen kohotukseen! Henkilöstö ansaitsee luovaa inspirointia jo alkuvuodesta. Arvostetun musiikkistudion biisipajoissa tai musiikillisessa pakohuoneessa firman omat tähdet voivat vihdoinkin loistaa ja luoda ammattilaisten ohjauksessa yritykselle ja yhteistyökumppaneille musiikkitervehdyksen tai jopa oman laulukirjan.

Yllätyskaraokessa eläkkeelle lähtevän työkaverin laulukaveriksi voi ilmaantua kuka vain, vaikka supertähti?

Juhlat Fame-museossa? Pääkaupunkiseutu tarjoaa tutustumisen arvoisia tapahtumatiloja moneen tunnelmaan. Voit upottaa varpaasi lämpimään biletyshiekkaan vaikka keskellä talvea tai tarjota uudenlaisia elämyksiä syksyllä avattavaan Fame-museoon. Rennosti tai juhlavasti.

Ainutlaatuinen Domehall tuo suuret elämykset mihin haluat. Voit järjestää upeat juhlat, videoshow`n tai konsertin yrityksesi varastohallissa, takapihalla tai erämaan tunnelmassa. Domehall säväyttää ja on jo itsessään houkutteleva taideteos.

Vältä koko- ja hintapulmat! Ammattilainen osaa arvioida minkä kokoisen tilan tapahtumasi tarvitsee. Esimerkiksi buffee-kattaus liian pienessä tilassa aiheuttaa ruuhkaa ja mielipahaa. Liian suuri tila voi tuntua kolkolta ja latistaa tiimitunnelmaa. Ammattilainen neuvottelee puolestasi tilavuokran ilmat pihalle ja stailaa edullisenkin tilan viihtyisäksi tunnelmallisen valaistuksen, ohjelman ja koristelun myötä.

Ota yhteyttä – tehdään juuri teidän näköinen tapahtuma!
Fantastico-tiimi

Katso kaikki artikkelimme