Fantastico Production logo valkoinen

Blogi

Tämän vuoden viisi tapahtumatrendiä!

Tapahtumatrendit

Haluatko houkutella tiimisi ja asiakkaasi parhaisiin bileisiin? Ota ammattilaiset avuksesi ja varmista tilaisuutesi onnistuminen. Näitä trendejä arvostetaan nyt!
Hyvää mieltä – eettisesti ja ekologisesti, Henkilöstön hyvinvointi, Uudet elämykset, Sopiva sijainti – lähellä tai kaukana, Laatu ja vieraiden arvostus.
On monta tapaa vaikuttaa – tee se elämyksin!

1. Hyvää mieltä – eettisesti ja ekologisesti

Parhaat tapahtumat tarjoavat hyvän mielen ohjelmaa, kasvis- ja lähiruokaa, reilun pelin eettisin ohjein. Onnistunut tapahtuma kannustaa koko yhteisön myönteisiin muutoksiin.

2. Henkilöstön hyvinvointi

Aidoilla työhyvinvointipäivillä koko henkilöstö rentoutuu ja hitsautuu yhteen, eikä kukaan stressaa järjestelypuuhissa.

3. Uudet elämykset

Perinteisten juhlapuheiden sijaan yritykset haluavat tarjota sidosryhmilleen inspiroivia elämyksiä ja heittäytymistä. Pönötyksen aika on ohi. Vaikuta ammattimaisesti, elämyksin!

4. Sopiva sijainti – lähellä tai kaukana

Sijainti ja kulkuyhteydet ratkaisevat kuinka moni vieras osallistuu tapahtumaasi. Pääseekö tilaisuuteen kätevästi bussilla tai onko konsertti kävelymatkan etäisyydellä asemalta?

Esimerkiksi Pasilaan valmistuvaan Fame-museoon on helppo tulla junalla mistä päin Suomea vain.  Jos haluat, että tiimisi viihtyy tykypäivillä yön yli – järjestä yhteiskuljetus sopivan kauas, vaikkapa Lonnan saareen tai huumoriretkien Porkkalaan.

5. Laatu ja vieraiden arvostus

Yritystilaisuus on joko parasta tai pahinta markkinointia. Laadukas tilaisuus viestii arvostuksesta. Säästä vaivassa, älä laadussa – ota avuksesi ammattilainen.

On monta tapaa vaikuttaa, tee se elämyksin!
Fantastico-tiimi

Ota yhteyttä!

Katso kaikki artikkelimme