Kim Borg 100 vuotta – Muistokonsertti

Legendaarisen suomalaisen oopperalaulajan (basso) ja säveltäjän lauluprofessori Kim Borgin (7.8.1919–28.4.2000) syntymästä on nyt 100 vuotta. Hän oli aikansa arvostetuimpia suomalaistaiteilijoita ja hänen muistonsa elää. Kim Borg on ollut keskeinen vaikuttaja musiikkimaailmassa. Opettajana hänellä on ollut korvaamaton merkitys oppi-isänä monille nuorille laulajille heidän urallaan. Lisäksi Kim Borg oli taidemaalari ja tunnustettu valokuvaaja.

Milloin?

08.09.2019

Alkaa klo 16:00

Missä?

Ritarihuone, Ritarikatu 1, Helsinki

Liput

Lipunmyynti on päättynyt

Kim Borg 100 vuotta – Muistokonsertin mahdollinen tuotto käytetään perustettavan Kim Borg Foundation -säätiön peruspääoman kartuttamiseen.

Konsertissa kuullaan usean säveltäjän lauluja – Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Toivo Kuula, Jean Sibelius ja Kim Borg.
Solisteina esiintyvät sopraanot Gitta-Maria Sjöberg ja Iris Candelaria, baritonit Markus Borg, Kristian Lindroos ja Aleksander Nohr sekä bassobaritoni Petteri Salomaa ja basso Petri Lindroos.
Säestäjinä toimivat pianistit Irene Hasager, Jacob Lidåkra ja Ilkka Paananen.

Liput – 22,50 €/peruslippu, 11,50 €/opiskelijat. Hinnat sisältävät palvelumaksun.
Lipunmyynti – lippu.filippu.fi/myyntipisteet, Puhelinpalvelu 0600 900 900 (2€/alk.min+mpm/pvm), R-kioskit tai tuntia ennen Ritarihuoneen ovelta.

Konsertin kesto on noin 2 h 15 min, sisältää väliajan.

Konsertin järjestävät Elsinore Song Factory ja Kim Borgin perikunta yhteistyössä Fantastico Production Oy:n kanssa.

Tutustu muihinkin tapahtumiimme